Χαμόγελα και σκληρή δουλειά με το «καλημέρα» στη Λευκάδα

Written by  Αυγ 30, 2016

Με όνειρα και διάθεση για σκληρή δουλειά ξεκίνησε την προετοιμασία της η Νίκη Λευκάδας, στοχεύοντας σε μια σεζόν ακόμα καλύτερη από την περσινή, όπου αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες παρουσίες του Πρωταθλήματος.

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Δουβίτσα, ο οποίος φέτος πλαισιώθηκε από τον Θοδωρή Ροντογιάννη, τα κορίτσια της Λευκάδας άφησαν πίσω τους τις καλοκαιρινές διακοπές και ετοιμάζονται για μια ακόμα πιο δυναμική χρονιά.

Σε αυτή την πρώτη προπόνηση παραβρέθηκαν και όλα τα νέα πρόσωπα, με τις Βικτώρια-Κωνσταντίνα Γούναρη, Ευτυχία Δεληγιάννη, Μικαέλα Στάρα να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα και την Έλαν Μπράουν να παρακολουθεί, καθώς δεν είχε δυνάμεις να ενταχθεί, αφού από το αεροδρόμιο πήγε απευθείας στο γήπεδο.

Από την πρώτη κιόλας προπόνηση φάνηκε πως προπονητής και ομάδα αποτελούν μια πολύ καλά δεμένη οικογένεια που θα βαδίσει πάνω στα χνάρια που άφησε την περσινή χρονιά, σε μια προσπάθεια να συνεχίσουν να κάνουν περήφανο το νησί με την πολύ καλή παρουσία τους, την αγωνιστική διάθεση και το οικογενειακό κλίμα που δεν εγκατέλειψαν ποτέ σε όλη την διάρκεια της χρονιάς που προηγήθηκε.

 

Πηγή και φωτό: lefkadasportnews.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.