Συνεχίζει με Καλογερόπουλο ο Αθηναϊκός

Written by  Μάι 27, 2016

Στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Γαβρίλος Καλογερόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός όπως και όλο το τεχνικό επιτελείο ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο του Βύρωνα και για την επόμενη σεζόν.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθηναϊκός Α.Σ. Βύρωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή του Τμήματος Μπάσκετ Γυναικών, Γαβρίλο Καλογερόπουλο.

Παράλληλα, ανανεώθηκε η συνεργασία και με τα υπόλοιπα μέλη του Τεχνικού Επιτελείου, Βασιλεία Γκουζίνη και Σπύρο Χρυσοβιτσιάνο (ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος των Τμημάτων Κορασίδων & Νεανίδων).

Στα Τμήματα Υποδομών θα συνεχίσουν για 3η χρονιά οι προπονήτριες Τόνια Τραγογιάννη και Βαρβάρα Μπότση.

Ο κόουτς Γαβρίλος Καλογερόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω για μιά ακόμα χρονιά στην πιό επιτυχημένη γυναικεία ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα ! Η περυσινή χρονιά δημιουργεί μεγαλύτερες ευθύνες και μας δίνει κίνητρο να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Αθηναϊκού για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας υγεία και να ξαναδούμε το κλειστό μας 'Δημήτρης Καλτσάς' κατάμεστο από φιλάθλους ! "

Πηγή:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.