Αποχωρεί μόνο η Κριστόφερσον

Written by  Μάι 26, 2016

Την επιστροφή της Στέλλας Φουράκη μετά τον δανεισμό της στον Σπόρτιγκ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, συνεχίζοντας το μπαράζ προετοιμασιών για την επόμενη σεζόν. Μετά την προσθήκη της Εβίνας Μάλτση, πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων έντεκα παικτριών, με τη μόνη που αποχωρεί από την ομάδα να είναι η Χάλι Κριστόφερσον.

 Η ανακοίνωση της επιστροφής της Στέλλας Φουράκη

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την επιστροφή της Στέλλας Φουράκη στο τμήμα Μπάσκετ Γυναικών μετά την ολοκλήρωση της υποσχετικής ενός έτους στον Α.Σ. Σπόρτιγκ. Η Στέλλα Φουράκη έχει ύψος  1,89μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5. 

Η Στέλλα Φουράκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr) τα εξής:  

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα ουσιαστικά στον Ολυμπιακό. Επιστρέφω σε μια τόσο επιτυχημένη ομάδα όπως έδειξε την χρονιά που πέρασε. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα καθώς επίσης και να διακριθεί στην Ευρώπη».

*Στον Ολυμπιακό επιστρέφει και η Βάσω Φουράκη, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός της στον Α.Σ. Σπόρτιγκ, ωστόσο θα απέχει φέτος από τις υποχρεώσεις του τμήματος λόγω Ακαδημαϊκών υποχρεώσεων.

Την Δευτέρα, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ολοκλήρωση των συζητήσεων και στην ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του σχεδόν με όλο το ρόστερ του, αφού η μόνη που δεν θα παραμείνει είναι η Χάλι Κριστόφερσον. 

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση των επαφών με τις αθλήτριες του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών και την επέκταση της συνεργασίας με τις: Νατάσα Γκοτζή, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία-Ρόζα Μπόνη, Όλγα Χατζηνικολάου, Ανθή Μπαλτά, Νένα Νικολαϊδου, Τάνια Χαλιβέρα, Λικέντρα Τζόνσον, Ρούλα Καλογήρου, Αφροδίτη Κοσμά, Πέλλυ Παπαμιχαήλ.

Οι 11 αθλήτριες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια και θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας.

Πηγή και Φωτό: osfp.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.