Το photostory των play-off

Written by  Μαρ 30, 2016

Η πρώτη φάση των play-off του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών ολοκληρώθηκε με συνοπτικές, θα μπορούσαμε να πούμε, διαδικασίες.



Τα φαβορί έφτασαν εύκολα στις τρεις νίκες (πριν λίγο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επικράτησε της Νίκης και μέσα στη Λευκάδα με 72-52 κάνοντας το 3-1 παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην τετράδα) και πλέον Ολυμπιακός-Αθηναϊκός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ετοιμάζονται για τις μεταξύ τους μονομαχίες στα ημιτελικά του πρωταθλήματος με το εισιτήριο για τον τελικό να κρίνεται και εδώ στις τρεις νίκες. 

Να θυμίσουμε ότι η σειρά του Κυπελλούχου Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του Βύρωνα είναι στο 2-0 ενώ στο δεύτερο ζευγάρι θα δούμε τουλάχιστον δυο αναμετρήσεις καθώς Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ είναι στο 1-1. 

Το agapotobasket.gr βρέθηκε στο κλειστό της Εργάνης, στο Παύλος Γιαννακόπουλος αλλά και στο κλειστό της Γλυφάδας και σας παρουσιάζει εικόνες από τις μονομαχίες των ομάδων. 

 DSC1714

 DSC2771

 DSC3979

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστεΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.