Παπαδόπουλος: «Το καλύτερο δυνατόν για να πάρουμε το Κύπελλο»

Written by  Μαρ 19, 2016

Στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών πήγε να επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά ότι κανένας αγώνας δεν τελειώνει πριν ακουστεί η τελευταία κόρνα της γραμματείας.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή πιο δυνατά στην αναμέτρηση και διατηρώντας μια μικρή διαφορά έδειχνε ότι θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό με σχετική άνεση. Η Ζωή Κεχαγιά του Αθηναϊκού, όμως, είχε αντίθετη άποψη και δίνοντας επιθετικό ρεσιτάλ έκανε το παιχνίδι θρίλερ που κρίθηκε στα τελευταία... χιλιοστά του δευτερολέπτου με την ομάδα του «τριφυλλιού» να είναι αυτή που χαμογέλασε στο τέλος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας στο agapotobasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης αυτή που οδήγησε το ματς στον πόντο, ενώ σημείωσε ότι ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.   

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και ακολουθούσαμε πιο πιστά το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε θέσει. Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ξεκινήσαμε πιο καλά χάσαμε τη συγκέντρωση μας συν ότι ήταν πιο εύστοχη η αντίπαλη ομάδα και έτσι πήγε να είναι στον πόντο το παιχνίδι. Το μόνο που κρατάμε από τον ημιτελικό είναι ότι καταφέραμε και κερδίσαμε και περάσαμε στον τελικό και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο για να φανούμε αντάξιοι και να πάρουμε το Κύπελλο την Κυριακή.

Αυτές οι διοργανώσεις έχουν την ιδιαιτερότητα τους. Εμείς αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι τα λάθη που κάναμε με τον Αθηναϊκό και σαφώς να μείνουμε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε όλη τη  διάρκεια του παιχνιδιού».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.