Καπογιάννη: «Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει»

Written by  Μαρ 19, 2016

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε από την αρχή του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ το καλό του πρόσωπο και δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης με τη νίκη να έρχεται φυσιολογικά για την ομάδα του Πειραιά.

 

Έχοντας κλειδώσει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση, που ήταν και το ζητούμενο του αγώνα της Παρασκευής, δεν κατέβασε ταχύτητα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού μένοντας συγκεντρωμένος και έτοιμος πλέον για την διεκδίκηση του πρώτου τροπαίου της ιστορίας του.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, μιλώντας στο agapotobasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας της, αλλά και στη διαφορετικότηκα που έχουν τα παιχνίδια του Κυπέλλου σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος.

«Δεν θεωρώ ότι είμαστε φαβορί, δεν θεωρώ ότι υπάρχει φαβορί, το πιστεύω αυτό που λέω. Δεν έχει να κάνει η πορεία μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αυτά είναι πολύ διαφορετικά παιχνίδια. Έχουν άλλο σφίξιμο, άλλο άγχος. Εμείς μπήκαμε πάρα πολύ σοβαρά, φτιάξαμε και την άμυνα μας μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ανεβήκαμε γιατί αυτό είναι το ατού μας, βρεθήκαμε σε πολύ καλή επιθετικά μέρα και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχω πει ότι όλες οι ομάδες που περάσανε στο φάιναλ φορ είναι φορμαρισμένες άσχετα αν ο ΠΑΟΚ δεν πήγε όπως θα περιμέναμε όλοι και οι ίδιοι πιστεύω. Είναι πολύ διαφορετικό ματς, είναι πολύ δύσκολο , θα πρέπει να είμαστε πάρα πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και στην τακτική μας και στο μυαλό μας. Να ξεκουραστεί η ομάδα και να έρθουμε να παίξουμε τον τελικό. Η άμυνα είναι πάντα το δυνατό μας σημείο, είναι ζητούμενο αυτό και ελπίζω και εύχομαι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.