Δουβίτσας: «Τον στόχο μας τον πετύχαμε»

Written by  Φεβ 08, 2016

Από την αρχή της χρονιάς όταν ακόμα στηνόταν η νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα της Νίκης Λευκάδας ο στόχος όλων στο σύλλογο ήταν η παραμονή στην κατηγορία. 



Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος βοήθησε το σύνολο του Νίκου Δουβίτσα να πάρει κάποιες νίκες από την αρχή και τότε ήταν που άρχισαν να ακούγονται στόχοι για τετράδα κάτι που όμως δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού όπως δήλωσε και στο agapotobasket.gr μετά το τέλος της νικηφόρας για την ομάδα του αναμέτρησης στη Γλυφάδα. 

Ο στόχος παρέμενε πάντα ο ίδιος, οι παίκτριες να ευχαριστιούνται κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας και να παραμείνουν στην Α1. Μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Τερψιθέα Γλυφάδας ο στόχος φαίνεται πως επιτυγχάνεται. 
 DSC3420
«Αυτό που σήμερα κάναμε ήταν να πούμε στις κοπέλες να παίξουν όσο το δυνατόν πιο δυνατά μπορούν, να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να βγάλουν η καθεμία όσο μπορούν τον καλύτερο τους εαυτό γιατί αυτή τη στιγμή κακώς καθόμαστε και προβληματιζόμαστε αν θα μείνει κατηγορία ή όχι. Η ομάδα και με τις 6 νίκες και με το παιχνίδι που έχουμε με τον Άρη Πετρούπολης κατά 99% είχε σωθεί. Από κει και πέρα είχαμε μπει σε μια διαδικασία άγχους αν θα παραμείνει η ομάδα κατηγορία και αυτό μας επηρέασε στα παιχνίδια με τη Κω και τον ΠΑΟΚ που ήταν πολύ κακά για εμάς. Σήμερα, το θέμα ήταν όπως είπαμε και με τον coach Παπασπυριδάκο, όποιος θα ήταν πιο τυχερός και πιο εύστοχος στα σουτ αυτός και θα έπαιρνε το παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες παλεύουμε τα παιχνίδια και οι δυο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο, να παραμείνουμε στην κατηγορία. 
 DSC3488
Βάλαμε τα κεφάλια κάτω, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και μας βγήκε. Από δω και πέρα σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε χωρίς άγχος, να παίζουμε με ψυχολογία στα ύψη και να το ευχαριστηθούμε. Τον στόχο μας τον πετύχαμε. Αυτός ήταν ο στόχος να παραμείνουμε κατηγορία. Δεν ενδιαφερθήκαμε ποτέ για τετράδα ούτε σαν διοίκηση, ούτε εγώ σαν προπονητής και ούτε φέτος πρόκειται να διεκδικήσουμε τετράδα, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε. Βαθμολογικά στην αρχή προσπαθήσαμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να είμαστε πιο άνετοι στον δεύτερο γύρο». 

 DSC3355

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.