Χατζηνικολάου: «Η ομάδα διαθέτει 12 πρωταγωνίστριες»

Written by  Φεβ 08, 2016

Το απόγευμα του Σαββάτου δεν ήταν τόσο εύκολο για τον Ολυμπιακό καθώς ο Πρωτέας Βούλας βρέθηκε πολύ κοντά στο να του σπάσει το φετινό αήττητο.


Για 37 λεπτά οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη κυνηγούσαν τς αντιπάλους τους στο σκορ ωστόσο η ομάδα του Πειραιά διαθέτει στο ρόστερ της παίκτριες με εμπειρία που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους. Στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής ήταν η σειρά της Όλγας Χατζηνικολάου να αναλάβει τις δύσκολες επιθέσεις και να ολοκληρώσει τις προσπάθειες στα τελευταία λεπτά του αγώνα που ήταν αυτές που έγειραν την πλάστιγκα προς στην πλευρά των γηπεδούχων (με την επιθετική συμβολή φυσικά σε όλο το παιχνίδι και των Τζόνσον και Χαλιβέρα).
 DSC0891
«Θεωρώ ότι δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση, παίξαμε πολύ άσχημη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα όλη την εβδομάδα στην προπόνηση και δεν κάναμε αρκετά από αυτά αλλά στο τέλος καταφέραμε και πήραμε την νίκη. Σήμερα έτυχε να είμαι εγώ που πήρα τις τελικές επιλογές στις τελευταίες φάσεις σε κάποιο άλλο παιχνίδι είναι κάποια άλλη. Αυτό είναι το καλό αυτής της ομάδας. Είμαστε δώδεκα πρωταγωνίστριες που σε κάθε παιχνίδι βγαίνει μια μπροστά».
 DSC1303
Με το 14 στα 14 να είναι γεγονός η πολύπειρη γκαρντ κρατάει φυσικά το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά στέκεται και στα αρνητικά της αναμέτρησης τα οποία ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να επιτρέψει ξανά στο παιχνίδι του προκειμένου να πετύχει τους στόχους του αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αθηναϊκό αλλά και ακόμα περισσότερο το Κύπελλο ο οποίος είθισται να είναι ο θεσμός τον εκπλήξεων και τα λάθη δεν συγχωρούνται.

«Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να βρίσκουμε καινούργια κίνητρα, το ότι έχουμε πάρει την πρωτιά δεν θα πρέπει να είναι δικαιολογία για την χαλαρότητα μας, για μένα τίποτα δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο και να αποδεικνύουμε  γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να ξανακάνουμε τέτοια εμφάνιση γιατί είναι αυτό που λένε μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξαναμπούμε τόσο χαλαρές σε κανένα παιχνίδι και ειδικά στο Final-4 του κυπέλλου όπου με την εμπειρία μου τόσα χρόνια όλα γίνονται και όλα έχουν συμβεί».  

 DSC2293

 DSC1380

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.