Χατζηνικολάου: «Ήμασταν καλύτερα διαβασμένες»

Written by  Ιαν 25, 2016

Ο Ολυμπιακός ήταν κατά ομολογία όλων το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κανένας αγώνας, όμως, δεν κερδίζεται πριν γίνει. Το απόγευμα της Κυριακής οι δυο ομάδες μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένες να τα δώσουν όλα.



Αυτός που θα ήταν στην καλύτερη μέρα του, που θα περιόριζε περισσότερο τον αντίπαλο και θα ήταν και πιο διαβασμένος θα έφευγε με το ροζ φύλλο αγώνα. Όπως δήλωσε και η Όλγα Χατζηνικολάου στο agapotobasket.gr λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης αυτός ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν εγκλωβίστηκε στο άγχος του φαβορί, διαχειρίστηκε σωστά το δυνατό ξεκίνημα των αντιπάλων και με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις παίκτριες του Παναθηναϊκού.  

 DSC6032

 DSC6036

«Στην αρχή είχαμε πάρα πολύ άγχος, αλλά θεωρώ ότι αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.Σίγουρα η άμυνα είναι πάντα το μυστικό στην ομάδα μας, καταφέραμε και περιορίσαμε τα ατού του Παναθηναϊκού που ήταν το πιο σημαντικό. Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα, αλλά και στην επίθεση δουλέψαμε πολύ καλά. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο πρώτο ήμασταν αρκετά αγχωμένες.Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, ήταν καλά διαβασμένος, αλλά όπως φάνηκε εμείς ήμασταν ακόμα καλύτερα διαβασμένες, είχαμε συγκέντρωση και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

 DSC6161

 DSC6743

Ακόμα και αν το πρωτάθλημασε ένα μεγάλο ποσοστό του με βάση την αγωνιστική εικόνα όλων των ομάδων μέχρι τώρα δείχνει να οδεύει προς το "κόκκινο" η νοοτροπία μια ομάδας που θέλει να αποκαλείται πρωταθλήτρια επιβάλει να μην εφησυχάζεται ποτέ, να κυνηγάει πάντα το καλύτερο και να βελτιώνει τις λεπτομέρειες που θα της δώσουν το κάτι παραπάνω και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η πολύπειρη γκαρντ του Ολυμπιακού.

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα για μας γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μέχρι το τέλος. Το Κύπελλο είναι σίγουρα πλέον περισσότερο στο μυαλό μας, αλλά και στο πρωτάθλημα έχουμε ακόμα αρκετούς αγώνες. Πρέπει κάθε Κυριακή να είμαστε συγκεντρωμένοι, να τελειώσουμε αήττητοι γιατί στο μυαλό μας εκεί πρέπει να κάνουμε τη διαφορά, να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο και να δουλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 DSC4897

 DSC6867

 DSC7165

 DSC7177

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.