Το photostory της αγωνιστικής: Παναθηναϊκός-Κρόνος και Άρης Πετρούπολης-Ολυμπιακός

Written by  Ιαν 19, 2016

Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών ολοκληρώθηκε με τον βαθμολογικό πίνακα εκτός από την κορυφή και την ουρά να ανακατεύεται και πάλι.


Ο Ολυμπιακός συνέχισε αήττητος στη μάχη της κατάκτησης της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου ενώ ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μια εβδομάδα πριν την μεγάλη μεταξύ τους αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά. Μεγάλοι νικητές της αγωνιστικής ήταν Νίκη Λευκάδας και ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ που ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το agapotobasket.gr βρέθηκε στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και σε αυτό της Πετρούπολης στο παιχνίδι του Άρη Πετρούπολης με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και σας παρουσιάζει τις μονομαχίες των τεσσάρων ομάδων μέσα από το φωτογραφικό φακό του.

 DSC0616

 DSC0989

 DSC1310

 DSC1621

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ καιΕΔΩ.

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.