Κάββουρας: «Ομάδα Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Written by  Ιαν 19, 2016

Ο Άρης Πετρούπολης μπορεί να μην έχει πανηγυρίσει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ωστόσο από την αρχή που στήθηκε η ομάδα δεν ήταν αυτός ο στόχος. Στόχος ήταν η επένδυση το μέλλον του συλλόγου αλλά και το αθλήματος. Στόχος ήταν οι νέες κοπέλες να πάρουν εικόνες και παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία και στο τέλος της χρονιάς να είναι πιο έμπειρες από όταν αυτή ξεκίνησε.



Όταν λοιπόν αθλήτριες γεννημένες το 1999 και το 2000 αγωνίζονται 15-20 λεπτά μέσο όρο απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, παλεύοντας κάθε φάση τότε το στοίχημα μάλλον κερδισμένο πρέπει να θεωρείται όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr και ο προπονητής του συλλόγου της Πετρούπολης Γιώργος Κάββουρας. Ο πολύπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην δυναμική του Ολυμπιακού αλλά και στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.  

 DSC1504
Παρ όλη τη διαφορά δυναμικότητας κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Άρης Πετρούπολης μόνο κέρδη μπορεί να μετρήσει από μια τέτοια αναμέτρηση.
Πάντα κερδίζουμε εμείς φέτος. Ξεκινώντας ξέραμε ότι θα είμαστε έτσι. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι είναι από τώρα πρωταθλήτρια, είναι για Ευρώπη ο Ολυμπιακός όπως είναι φτιαγμένος με κάποιες προσθήκες. Εμείς κάνουμε τον αγώνα μας, παίζουμε με μικρά παιδιά κυρίως, επενδύουμε στο μέλλον, έχουμε μια πρόεδρο η οποία συνηγορεί σε αυτά που κάνουμε και συνεχίζουμε. Μόνο εμπειρίες μπορούμε να κερδίζουμε. Το ματς σήμερα είχε διαφορά δυναμικότητας αλλά πιστεύω ότι το κρατήσαμε σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Μπορεί να μην έχει νίκη ο Άρης φέτος ωστόσο παλεύει όλα τα παιχνίδια.
Δεν έχει σημασία η νίκη, η νίκη μπορεί να έρθει, μπορεί και να μην έρθει εκείνο που έχει σγημασία είναι ότι δίνουμε την ψυχή μας εδώ, το χαιρόμαστε, είμαστε μια οικογένεια όλοι και μόνο καλά πράγματα μπορεί να κερδίσει κάποιος από αυτά. Τα παιδιά τα νέα είναι γεννημένα το 1999 και το 2000 και παίζανε πάνω από 10 λεπτά το καθένα και νομίζω ότι μόνο καλά πράγματα έχουμε να κερδίσουμε.

Στο πρωτάθλημα ακολουθεί το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Που πιστεύετε ότι θα κριθεί το παιχνίδι;
Θεωρώ θα κριθεί στο βάθος του πάγκου που έχει ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα και θεωρώ ότι είναι και στην καλύτερη περίοδο του ενώ ο Παναθηναϊκός έχει πέσει λίγο, μετά τη ήττα της Βούλας, με τον Κρόνο έκανε ένα κακό παιχνίδι Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο λόγω ουσίας στον πάγκο του.

 DSC1652

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.