Καπογιάννη: «Είμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο»

Written by  Ιαν 18, 2016

Ευχαριστημένη για την απόδοση των παικτριών της εμφανίστηκε η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, μετά την εύκολη νίκη επί του Άρη Πετρούπολης, ενώ τόνισε πως η ομάδα της βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο για να ανταπεξέλθει στην δύσκολη συνέχεια και, κυρίως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Η προπονήτρια των «ερυθρολεύκων» μίλησε στο agapotobasket.gr μετά τη νίκη επί του ουραγού της βαθμολογίας, αλλά και τον σεβασμό που έδειξε στον αντίπαλο ο Ολυμπιακός, την επιθυμία της για σκληρά και δύσκολα παιχνίδια σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, ώστε να βοηθήσουν στην ατομική, αλλά και την ομαδική βελτίωση των παικτριών και, φυσικά, το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει και την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Ήταν μια εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα ακόμα και σε τέτοια παιχνίδια υπάρχουν πράγματα που δοκιμάζετε και προσπαθείτε να βελτιωθείτε.

Σίγουρα. Ο Άρης Πετρούπολης είναι πολύ μπασκετική ομάδα. Τη σεβαστήκαμε. Παίξαμε μπάσκετ και δεν του χαριστήκαμε, ό,τι σκόραραν ήταν από δικές τους ενέργειες. Εμείς κοιτάζουμε να είμαστε στο επιθυμητό σημείο και σε καλή αγωνιστική ετοιμότητα για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος και ειδικά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έρχεται την επόμενη εβδομάδα.

12540456 10154389380956509 1566837921 n

Τι είναι προτιμότερο πριν από ένα τέτοιο ντέρμπι; Ένας τόσο εύκολος αγώνας ή ένας πιο σκληρός, για να προετοιμαστείτε καλύτερα;

Μακάρι να ήταν όλα τα παιχνίδια δύσκολα και σκληρά γιατί αυτό ανεβάζει και το επίπεδο και των αθλητριών. Είναι συνέχεια σε εγρήγορση, αναγκαστικά δουλεύουν και ενεργοποιούνται καλύτερα. Αλλά δεν έχει σημασία, οφείλουμε να δουλεύουμε και να βρίσκουμε το εσωτερικό κίνητρο και να παίζουμε και να προπονούμαστε όπως πρέπει.

Πιάσατε τις παίκτριές σας να έχουν το μυαλό τους στην επόμενη εβδομάδα;

Όχι, δεν τις έπιασα. Τις έπιασα μόνο να είναι λίγο πιο χαλαρές που είναι και φυσιολογικό γιατί είμαστε άνθρωποι.

Τώρα για την επόμενη εβδομάδα, που θα επικεντρωθείτε περισσότερο;

Είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζει με τρικ, παιζει με το μυαλό μας. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το σημείο. Αγωνιστικά θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε για κάθε ενδεχόμενο. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

12570972 10154389381026509 182707735 n

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.