Αγγελική Νικολοπούλου: «Δεν φοβηθήκαμε καθόλου το παιχνίδι»

Written by  Ιαν 11, 2016

Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε να περιμένει για το δεύτερο γύρο ο Πρωτέας Βούλας με την Αγγελική Νικολοπούλου να καθοδήγει με μαεστρία την ομάδα της τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Η αρχηγός του Πρωτέα μίλησε στο agapotobasket.gr για την νίκη της ομάδας της επί του Παναθηναϊκού , το σημείο εκείνο που έκρινε την αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια  του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά

Aggeliki Nikolopoulou2

Αγγελική πετύχατε μια πολύ μεγάλη νίκη. Οι στόχοι τώρα αλλάζουν ή παραμένουν οι ίδιοι. Θα ηθελα το σχόλιο σου;

Ηταν θεωρώ μια μεγάλη νικη. Εμείς δεν φοβηθήκαμε καθόλου και κοιτάξαμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό.  Θέλαμε μια μεγάλη νικη καθώς , καθώς  ο πρώτος γύρος δεν έκλεισε τόσο ιδανικά για εμάς παρ όλο που είμαστε στην τρίτη θέση. Τώρα από εδώ και περά ο στόχος  μας είναι όπως αλώστε έχουμε πει και από την αρχή της χρονιάς είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι περισσότερο αμυντικά και μετά  επιθετικά και να βλέπουμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε καλυτέρα.

Aggeliki Nikolopoulou3

Πού κρίθηκε η αναμέτρηση; ποιο ήταν το σημείο κλειδί για εσάς η ενέργεια που βγάλατε στην άμυνα ή κάτι άλλο;

Είχαμε ενέργεια στην άμυνα. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ επιθετική ομάδα που σκοράρει από όλες τις θέσεις και προσπαθήσαμε να κλείσουμε όσο γινόταν την Ντέλβα που ηταν παρά πολύ καλή και σήμερα και από εκεί και πέρα να περιορίσουμε όσο μπορούσαμε και τα υπόλοιπα επιθετικά όπλα του Παναθηναϊκού.

Aggeliki Nikolopoulou 4

Και τώρα η συνέχεια. Η νίκη αυτή σας δίνει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

Σαφώς και μας δίνει. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο δεύτερο γύρο και κάθε παιχνίδι είναι φωτιά. Τώρα πάμε μέσα στην Κω που έχει μια πολύ δύσκολη έδρα. Τα πράγματα είναι δύσκολα ,αλλά εμείς θα το προσπαθήσουμε και θα  παλέψουμε  να φτάσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.