Νίκη τριάδας για Πρωτέα

Written by  Δεκ 13, 2015

Σπουδαία νίκη που τον ανέβασε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (μαζί με τον Αθηναϊκό και τη Νίκη Λευκάδας) πήρε ο Πρωτέας επί του ΠΑΟΚ στη Βούλα με σκορ 72-60.


Ο ΠΑΟΚ έψαχνε την εκτός έδρας νίκη που αγνοεί από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Κω και ο Πρωτέας το ροζ φύλλο αγώνα που θα τον ανέβαζε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί να μην φαίνεται τόσο στο τελικό αποτέλεσμα αλλά η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της. Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ ωστόσο δυο νεκρά πεντάλεπτα της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και στο τέλος του παιχνιδιού μπορεί να της στοίχισαν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση.

 DSC6267
Οι παίκτριες του Γιάννη Κτιιστάκη παίζοντας μπροστά στο κοινό τους ήταν πιο ψύχραιμες και πιο εύστοχες στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης με τις Ράτζα (17), Ράντολφ (17) και Νικολοπούλου (11) να ηγούνται στο σκοράρισμα με την αρχηγό μάλιστα της ομάδας της Βούλας να δίνει τις επιθετικές λύσεις που χρειαζόταν η ομάδα της δυο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 60-60. Με δυο εύστοχα δίποντα και καλή άμυνα έβαλε μπροστά τον Πρωτέα με 64-60 ενώ η Ιβάνα Ράτζα με εύστοχο τρίποντο έκανε το 67-60 "σκοτώνοντας" την ομάδα η οποία την ανέδειξε και έπαιζε μέχρι πέρσι, για να έρθει μετά το τελικό 72-60 δίνοντας στην ομάδα της Βούλας και μια σημαντική διαφορά πόντων σε περίπτωση ισοβαθμίας. 

 DSC7237

 DSC6276
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ  Κλέμονς και Τελίδου τελείωσαν το παιχνίδι με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχε και η Ναυσικά Σταυρίδου που πέτυχε 10 αλλά ήταν πολύ άστοχη καθώς είχε μόλις 2/15 σουτ εντός παιδιάς.

 DSC6603
Δεκάλεπτα: 19-18, 40-34, 57-49, 72-60

Πρωτέας Βούλας (Κτιστάκης) : Ρούταν 8 (2),Κωστάκη 5, Κίτσιου, Σπυριδοπούλου 3, Μυλωνάκη, Ράτζα 17 (3), Πολιτοπούλου 3 (1), Νικολοπούλου 11, Ράντολφ 17, Χατζηγιακουμή 6 (2), Αναστασοπούλου 2, Δανδουλάκη
ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Κυρατζή 6, Τελίδου 16 (4), Ρέντμον 6 (1), Σπανίδου 4, Καλαμπάκου, Σταυρίδου 10(1), Κατωπόδη 1, Κλέμονς 17, Διαμαντίδου, Τζουγκράκη, Κοντογεώργου
 DSC6394
 
 DSC6417
 
 DSC6578
 
 DSC7281
 
Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.