Μαρία Αυτζή: «Το ματς κρίθηκε στη διάρκεια που είχαμε»

Written by  Νοε 30, 2015

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Τερψιθέας Γλυφάδας με την Μαρία Αυτζή να τονίζει  σε δηλώσεις της στο www.agapotobasket.grότι η αναμέτρηση κρίθηκε στη διάρκεια που είχε η ομάδα της. Η νεαρή γκαρντ σχολίασε και  το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους φιλάθλους στο πλευρό του.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο www.agapotobasket.gr

Μαρία, θα ήθελα ένα σχόλιο σου για το παιχνίδι;

Ήταν δύσκολη εβδομάδα η οποία ευτυχώς πέρασε και με νίκη αλλά και αρκετά εύκολα. Βέβαια το παιχνίδι το κάναμε εμείς να μοιάζει εύκολο. Εμείς συνεχίζουμε πιο πλήρεις γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς αλλά και την απώλεια του κόουτς που λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας.

Ποιο ήταν το σημείο εκείνο που έκρινε την αναμέτρηση;

Πιστεύω κρίθηκε στη διάρκεια που είχαμε σαν ομάδα. Εμείς το βλέπαμε πάντα σαν να είναι ισόπαλο 0-0

Πως είναι να αγωνίζεστε στη άδεια Λεωφόρο και σε ρωτάω γιατί ο Παναθηναϊκός θα δώσει 2 ακόμα αγώνες χωρίς θεατές στις εξέδρες;

Δυστυχώς θα αναγκαστούμε να δώσουμε αλλά δυο παιχνίδια χωρίς τους φιλάθλους μας που το έχω ξαναπεί ότι είναι για εμάς ο έκτος παίκτης μας. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Τερψιθέα νιώθαμε πολύ περίεργα και κοιταζόμασταν όλες μεταξύ μας και ελπίζω ότι στο μέλλον δεν θα χρειαστεί να παίξουμε ξανά μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Και τώρα η συνέχεια;

Αρχικά να γίνουμε όλες μας καλά να επιστρέψει και ο κόουτς κοντά μας και όσο για την αγωνιστική μας συνέχεια εμείς θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.