Ρούλα Μούλη: «Πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο θα παρουσιαστούμε καλύτερες»

Written by  Νοε 30, 2015

Αυτό ηταν το κεντρικό νόημα των δηλώσεων της Ρούλας Μούλη. Η Ελληνίδα γκαρντ της Τερψιθέας Γλυφάδας μίλησε στο agapotobasket.gr για τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, για το σημείο που  κρίθηκε η αναμέτρηση ενώ, τέλος, τόνισε ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν είναι αυτή που αξίζει στην μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο www.agapotobasket.gr

Ρούλα, καταρχάς θα ήθελα ένα σχόλιο σου για την αναμέτρηση.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι στη δεύτερη θέση στη βαθμολόγια και φυσικά αξίζει να βρίσκεται εκεί είναι πιο γεμάτη και πιο έμπειρη  ομάδα απο εμάς και αυτό φάνηκε στην αναμέτρηση. Εμείς προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, αλλά όπως δείχνει και το τελικό σκορ δεν κάναμε κάποια πράγματα όπως έπρεπε. Ήμασταν κακές στην άμυνα σε κάποια διαστήματα ,αλλά εκεί που είχαμε μεγάλο πρόβλημα ηταν στο σκοράρισμα, καθώς χάσαμε αρκετά εύκολα σουτ που αν τα βάζαμε σίγουρα το σκορ θα ηταν καλύτερο. Όσο για εμάς, συνεχίζουμε, έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας με τον Κρόνο που πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα.

Σε ποιο σημείο κρίθηκε η αναμέτρηση;

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου δείξαμε μια χαλαρότητα και εκεί ηταν που ξέφυγε ο Παναθηναϊκός. Σε εκείνο το χρονικό σημείο εμείς δεν είχαμε καλή ψυχολογία, αφού δεχτήκαμε πολλούς αναπάντητους πόντους, ενώ αντίθετα  η ψυχολογία του Παναθηναϊκού ηταν στα ύψη. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας μέσα από το Scouting και να κοιτάξουμε μπροστά καθώς η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι πια παρελθόν.

Τέλος, μια ερώτηση για την Τερψιθέα. Η ομάδα δείχνει ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Ο στόχος παραμένει η παραμονή ή κοιτάτε πλέον και πιο ψηλά;

Στόχος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία, αλλά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα αξίζει κάτι καλύτερο από τη θέση που βρίσκεται στην βαθμολόγια. Φέτος, μέχρι στιγμής έχουμε χάσει 2-3 παιχνίδια με μικρές διαφορές που αν τα είχαμε πάρει σίγουρα θα ήμασταν σε υψηλότερη θέση. Εγώ πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο θα παρουσιαστούμε καλύτερες καθώς αγώνα με αγώνα δενόμαστε ακόμα περισσότερο.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.