Το agapotobasket.gr στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Written by  Οκτ 22, 2015

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Α1 των γυναικών το 2015-2016. Με έδρα το P.A.O.K. Sports Arena, χωρητικότητας 8.500 θεατών ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει στο πλευρό του τον κόσμο στην προσπάθεια του να είναι ανταγωνιστικός και να μπει ανάμεσα στο δίδυμο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

 

Ο Δικέφαλος ενισχύθηκε σημαντικά και με την συμβολή του πολύπειρου εφόρου, Βασίλη Αγγελίδη και του προπονητή, Βασίλη Μασλαρινού, στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν οι «ασπρόμαυρες» να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τετράδα.

Η ιστορία του συλλόγου ξεκινάει από το 1967, ωστόσο, μετά από μια χρονική περίοδο αδράνειας επανασυστάθηκε την περίοδο 2002–03. Η νέα πορεία του συλλόγου ξεκίνησε από τη Β' Κατηγορία Γυναικών της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. με στόχο τη σταδιακή του άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Η επίτευξη του στόχου επήλθε κατά την περίοδο 2006–07 οπότε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Η επιτυχία αυτή συνοδεύτηκε και από το εισιτήριο ανόδου για την Α2 εθνική κατηγορία γυναικών, στο βόρειο όμιλο της οποίας αγωνίστηκε ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια. Από το 2010, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, όπως είναι πλέον το πλήρες όνομα του συλλόγου αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία θέλοντας φέτος να κάνει την υπέρβαση.

paok-kyana

Τοagapotobasket.gr βρέθηκε στο «παλατάκι» και παρακολούθησε ολόκληρη την προπόνηση του συλλόγου βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα για το πόσο καλή δουλειά γίνεται, αλλά και για τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε όλα τα μέλη με την πρώτη θέση να έχουν η εκτίμηση και ο σεβασμός.

Τελίδου: «Οι αθλητές να είμαστε πρεσβευτές του «Ευ αγωνίζεσθαι»

Μπορεί η Δήμητρα Τελίδου να ήταν εκείνη που ανανέωσε το καλοκαίρι τελευταία χρονικά τη συνεργασία της με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ωστόσο, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του παζλ της ομάδας στα χέρια του Βασίλη Μασλαρινού συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία της τόσο στον χώρο που μπάσκετ όσο και στην ομάδα του «Δικεφάλου» που υπηρετεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

«Πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες διότι έχουμε στο πρωτάθλημα πλέον δυο ξένες και αυτό κάνει τις ομάδες πιο δυνατές με περισσότερες λύσεις.

paok-telidou

Εμείς θέλουμε ακόμα χρόνο διότι οι δυο ξένες ενσωματώθηκαν στην ομάδα αργά και θέλουν λιγο χρόνο προκειμένου να εγκλιματιστούν πλήρως.

Δεν μπορώ ακόμα με σιγουριά να πω για τους στόχους της ομάδας καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλουμε να δούμε και εμείς την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Έχουμε μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις, φέτος έχουμε περισσότερες λύσεις από πέρσι και ευελπιστούμε να πάμε καλυτέρα φέτος.

Αναφορικά με την παρουσία του Ολυμπιακού πλέον στο πρωτάθλημα εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό γιατί τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα η μόνη ερώτηση που μου έκαναν είναι αν ο Ολυμπιακός έχει ομάδα στο γυναικείο μπάσκετ. Πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά είναι το περσινό Ελληνικό, έχει πολλές λύσεις, πολύ δυνατό υλικό και πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ ωραία παιχνίδια.

Όλοι θέλουμε να γίνει ένα κάλο πρωτάθλημα να είμαστε υγιείς. Να είμαστε πρότυπα στα μικρά παιδιά για να αγαπήσουν το άθλημα και να έρθουν στο γήπεδο. Πρέπει τέλος εμείς οι αθλητές να είμαστε πρεσβευτές του «Ευ αγωνίζεσθαι». 

 

paok-kyana2

 

paok-kyana3

paok-kyana4

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.