Κινητικότητα στον «χάρτη» του Γυναικείου μπάσκετ!

Written by  Ιουλ 04, 2015

Ο χάρτης το γυναικείου μπάσκετ την επόμενη σεζόν θα είναι σίγουρα διαφορετικός. Όλες οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους και τις μεταγραφικές κινήσεις τους και το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.



Η ομάδα που όπως φαίνεται θα έχει τις λιγότερες προσθαφαιρέσεις είναι αυτή που άλλαξε… ολόκληρη. Η θριαμβεύτρια της περσινής χρονιάς, καθώς για δεύτερη συνεχή σεζόν κατέκτησε το ντάμπλ, ομάδα του Ελληνικού έχει γίνει πλέον… Ολυμπιακός και βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις, αλλά οι φήμες για την απόκτηση πρωτοκλασάτων παικτριών είναι έντονες και εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, υπάρχει έντονη κινητικότητα στις περισσότερες ομάδες.

«Ναυσικά Σταυρίδου : ... η μεγάλη επιστροφή !». Με πέντε λέξεις η ομάδα του ΠΑΟΚ τα είπε όλα για την τρίτη συμφωνία της διεθνούς γκαρντ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.  Μια μέρα μετά, ανακοινώθηκε και η συμφωνία με την Ανθούλα Ταρπάγκου.

Η ανακοίνωση:


«Νέα σημαντική ενίσχυση για την ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ που απέκτησε την Ανθούλα Ταρπάγκου.

Η παίκτρια γεννήθηκε το 1990 έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «3».

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες των Μαχητών Πεύκων όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Έπαιξε σε Αρη, Siemens, ΑΕ Πυλαίας και ΜΕΝΤ με αρκετές διακρίσεις.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναθλητικού. Παράλληλα διετέλεσε παίκτρια εθνικών ομάδων για πέντε χρόνια».

Πριν από τις δύο αυτές μεταγραφές ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε προχωρήσει σε μαζεμένες ανανεώσεις συμβολαίων (Σπανίδου, Κατωπόδη, Καλαμπάκου, Τσελεμπή, Τελίδου, Κυρατζή).

Παράλληλα, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου ανακοίνωσε την απόκτηση της Αριστέας Μαγκλάρα:

Η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Κρόνος Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη νταμπλούχο φέτος με το Ελληνικό, Αριστέα Μαγκλάρα. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Κρόνου και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

Τέλος και ο Πρωτέας Βούλας προχώρησε σε μαζικές αποδεσμεύσεις  αλλά και ανανεώσεις.


Κτιστάκης, Σπυριδοπούλου και Νικολοπούλου συνεχίζουν την μπασκετική πορεία τους στο σύλλογο των νοτίων προαστίων ενώ Λύμουρα, Σωτηρίου και Χατζηνικολάου αναζητούν τους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους, με τις φήμες να τις φέρνουν κοντά στους «αιωνίους».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.