Ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Ευρώπη

Written by  Ιουλ 04, 2024
Τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα που θα πάρει μέρος στο EuroCup Women.

Η ανακοίνωση:

Το ημερολόγιο έδειχνε 4/7/2019 όταν με μεγάλη μας χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση συμμετοχής και η ομάδα μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 εθνική κατηγορία.

Σήμερα στις 4 Ιουλίου του 2024 βρισκόμαστε με περισσή υπερηφάνεια και συγκίνηση στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο γυναικών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφιαρισης γνωστό και ως FIBA EuroCup Women.

Στις 18 Ιουλίου η ομάδα μας θα βρεθεί στην κλήρωση του Μονάχου σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο μαθαίνοντας τον πρώτο ευρωπαικο αντίπαλο της.

Είμαστε σίγουροι πως όλοι μαζί θα στήσουμε μια ακόμα γιορτή για το μπάσκετ της πόλης μας γεμάτη παλμό, συναισθήματα και συγκινήσεις όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για το ρόστερ, τα εισιτήρια διάρκειας αλλά και λοιπά ζητήματα που αφορούν τη σεζόν που έρχεται.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.