Και η Εβίνα Σταμάτη στον Αθηναϊκό

Written by  Μάι 21, 2024

Η Εβίνα Σταμάτη αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αθηναϊκού, με την ομάδα του Βύρωνα να συνεχίζει την ενίσχυση του εν οψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 

Η ανακοίνωση: 

Η Διοίκηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού, με μεγάλη της χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εβίνα Σταμάτη.

Η Εβίνα Σταμάτη ξεκίνησε την πλούσια καριέρα της στον Ατρόμητο Πειραιά και κατόπιν στον Παναθηναικό (2003-2009). Την περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Ισίμ Αράντ, Την επόμενη χρονιά, 2010-11 αγωνίστηκε με την Φ.Ε.Α. 

Το 2012 μεταπήδησε στην Α.Ε. Σουρμένων-Ελληνικού, και κατόπιν στον Ολυμπιακό 2015-2023. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον Πρωτέα Βούλας. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες.

Αυτή η χρονιά δεν είναι απλά μια νέα αρχή! Είναι η μετάβαση από ένα ιστορικό χθες σε ένα ξεχωριστό και ανεπανάληπτο αύριο. Μια πορεία συνέχειας και αξιοποίησης της μεγάλης παρακαταθήκης της μπασκετικής αρμάδας του 2007-2012. Με διαφορετικά πρόσωπα στο παρκέ, αλλά τις ίδιες αρχές, αξίες και φιλοδοξίες. Και με μεγάλη αγάπη στο πολύπαθο γυναικείο μπάσκετ. Καλωσήρθες Εβίνα, καλωσόρισες ΑΡΧΗΓΕ μας!

Από την μεριά της η Εβίνα δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος ενός ιστορικού συλλόγου όπως είναι ο Αθηναϊκός με αξιοζήλευτες επιτυχίες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.