Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο EuroCup Γυναικών

Written by  Δεκ 01, 2023

Η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση και στον πρώτο γύρο των play offs του EuroCup Γυναικών. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκαναν το βήμα παραπάνω και ετοιμάζονται για δύο δύσκολες αναμετρήσεις. Ο στόχος για όλες τις ομάδες είναι η παρουσία στη φάση των 16 του EuroCup Γυναικών.

O Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Γκντίνια και ο Ολυμπιακός την ΤΤΤ Ρίγα και δίνουν τον πρώτο τους αγώνα εντός έδρας. Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 14 και 21 Δεκεμβρίου. Η ΤΤΤ Ρίγα είναι μία από τις επτά ομάδες μαζί με την Λόντον Λάιονς της Στέλλας Καλτσίδου, την Μπουρζ της Σπανού και τις Γαλατάσαραϊ, Εστουδιάντες, Τζιρόνα και Βενέτσια που ολοκλήρωσαν αήττητες τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης. Η Γκντίνια τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της με ρεκόρ 4-2.

Ανάμεσα στις κορυφαίες

Στο τέλος της κανονικής περιόδου αθλήτριες που αγωνίζονται στις ελληνικές ομάδες ξεχώρισαν στους αριθμούς. Η Τζασμίν Τζόουνς του Παναθηναϊκού είναι στην ένατη θέση των σκόρερ με 20.3 πόντους μέσο όρο, στην έβδομη σε συνολικό αριθμό πόντων με 30.4 και στο σύστημα αξιολόγησης (21.3). Η Καταρίνα Ζετς της Ελευθερίας Μοσχάτου είναι τέταρτη σε συνολικό αριθμό πόντων με 128. Η Κριστίν Βίτολα του Ολυμπιακού είναι τέταρτη στις τάπες με 1.7 ανά αγώνα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.