Στους ομίλους του Eurocup η Ελευθερία Μοσχάτου

Written by  Σεπ 27, 2023
Την πρόκριση στους ομίλους του Eurocup πανηγύρισε η Ελευθερία Μοσχάτου, που επικράτησε με 65-60 της Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ και στη δεύτερη αναμέτρηση για τα προκριματικά της διοργάνωσης και έτσι η Ελλάδα θα έχει τρεις εκπροσώπους στην κανονική περίοδο.

Το σύνολο της Κατερίνας Χατζηδάκη θα βρεθεί στον 1ο όμιλο μαζί με τη Γαλλική Flammes Carolo Basket, την Ισπανική Cadi La Seu και την Zabiny Brno από την Τσεχία.
 
Οι παίκτριες της Κατερίνας Χατζηδάκη ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης θέλοντας να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα.

Η Ελευθερία Μοσχάτου μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήρε τον έλεγχο του αγώνα και με τις Ζεκ και Κάισερ άρχισε να χτίζει διαφορά φτάνοντας tην ψαλίδα στο +11 (28-17, 12’30’’).

Η ελληνική ομάδα συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και ένα τρίποντο της Μπικλ έκανε το 45-33 (23’15’’),  με την Κλουζ να μειώνει σε 56-49 λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, η Κατερίνα Χατζηδάκη, μάλιστα, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές της με την Ελευθερία να φτάνει στην νίκη με 65-60.

Να σημειωθεί ότι η Ελευθερία Μοσχάτου θα αγωνιστεί στον Α’ Όμιλο και θα έχει αντιπάλους τις Flammes Carolo Basket (Γαλλία), Cadi La Seu (Ισπανία), Zabiny Brno (Τσεχία).

Διαιτητές: Τόμις (Κροατία), Μιτρόβσκι (Β.Μακεδονία), Χασάνοφ (Αζερμπαϊτζάν)
Δεκάλεπτα: 19-16, 37-29, 58-49, 65-60
Ελευθερία Μοσχάτου (Χατζηδάκη): Χουγκάζ, Λέρη 10(2), Νάτσκου, Σπαθάρου, Ταμπάκου 4, Αλιφραγκή 2, Μπικλ 11(1), Κάισερ 9, Πάνγκαλος 6(1), Σταμούλου, Τούρουντιτς 11, Ζεκ 12(2).

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.