Στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού Κωνσταντόπουλος και Σουλιώτης

Written by  Αυγ 14, 2023

Στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού,στο πλευρό της Ελένης Καπογιάννη θα βρίσκονται την επόμενη αγωνιατική σεζό. Ο Θάνος Κωνσταντόπουλος και ο Γιώργος Σουλιώτης.

Οι ανακοινώσεις:

* Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Θάνο Κωνσταντόπουλο για το προπονητικό τιμ του μπάσκετ γυναικών για τη σεζόν 2023-24.

Ο Θάνος Κωνσταντόπουλος θα συνεχίσει για δεύτερη συνεχή χρονιά να βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου ως βοηθός προπονητής της κόουτς Ελένης Καπογιάννη.

Ο κόουτς Κωνσταντόπουλος τη σεζόν 2022-23 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 ως assistant coach με την Εθνική Νέων Ανδρών.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com ανέφερε: «Είναι τιμή μου που θα αποτελέσω για ακόμα μια χρονιά μέλος της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

* Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Σουλιώτη για το προπονητικό τιμ του γυναικείου τμήματος μπάσκετ για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Ο Γιώργος Σουλιώτης αναλαμβάνει τη θέση του βοηθού προπονητή της κόουτς Ελένης Καπογιάννη στο γυναικείο τμήμα μαζί με τον Θάνο Κωνσταντόπουλο.

Ο Σουλιώτης την περσινή σεζόν ήταν προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Πρωτέα Βούλας, ενώ παράλληλα είναι καθηγητής φυσικής αγωγής στο Κολέγιο Αθηνών.

Διαθέτει επίσης, πολυετή εμπειρία στα τμήματα υποδομών και έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην εθνική ομάδα Εφήβων (U18) από το 2017 μέχρι και το 2020.

Σε δήλωσή του στο pao1908.om ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας και της κόουτς Καπογιάννη, καθώς και οι στόχοι της ομάδας με έκαναν να απαντήσω αμέσως θετικά στην πρόταση συνεργασίας. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και επιθυμώ μέσα από τη σκληρή δουλειά που θα κάνουμε όλο το χρόνο να πετύχουμε τους στόχους μας και να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μας στην κορυφή».

Το βιογραφικό του:

2022-23 Πρωτέας Βούλας – Προπονητής στο γυναικείο τμήμα

2021-22 Πρωτέας Βούλας – Προπονητής στο εφηβικό & βοηθός προπονητή στο αντρικό τμήμα

2019-20 Α.Σ. Παπάγου – Βοηθός Προπονητή στην ομάδα Ανδρών ( Β’ Εθνική)

2018-19 Αθλητικής Ένωσης Νέας Κηφισιάς – Προπονητής στις ομάδες u16 και u15 & Βοηθός Προπονητή στις ομάδες Ανδρών (Γ Εθνική) και u18

2017-18 Α.Ε. Ψυχικού – Προπονητής στις ομάδες u18, u12 & βοηθός προπονητή στην ομάδα Ανδρών(Α2)

2017-18 Αρίων Αμαρουσίου – Βοηθός Προπονητή στην ομάδα Γυναικών

2012-17 Α.Σ.Ε. Δούκα  – Προπονητής στις ομάδες U15 και ακαδημιών & Βοηθός Προπονητή στις ομάδες Ανδρών(Β’ Εθνική), u18 και u16

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.