Καπογιάννη μέχρι το 2025 στον Παναθηναϊκό

Written by  Απρ 25, 2023
Την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη για τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. 

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη για τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η κόουτς του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου με στόχο και πάλι το τμήμα να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Η Ελένη Καπογιάννη είναι η προπονήτρια που επανέφερε τον Παναθηναϊκό στους τίτλους, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας 2023 και θα συνεχίσει να προσπαθεί ώστε η ομάδα να κατακτήσει ακόμη περισσότερα τρόπαια.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη η τιμή για μένα και νιώθω ευτυχισμένη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όσοι-ες βρισκόμαστε στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού έχουμε την τύχη να βιώνουμε όμορφα χρόνια με μια ομάδα που διεκδικεί και παίρνει τίτλους και ένα κατάμεστο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Αυτή η συνθήκη που έχει δημιουργηθεί σε αυτό το τμήμα δεν υπάρχει κάπου αλλού στην Ελλάδα και φυσικά ήθελα να αποτελώ μέρος αυτής της οικογένειας και να αφήσω και εγώ το αποτύπωμα μου.

Έρχεται μια ακόμα δύσκολη χρονιά για εμάς και έχουμε ξεκινήσει τη δουλειά από τώρα».
 
Πηγή και φωτό: pao1908.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.