Αποχώρησε από τον Πρωτέα Βούλας η Ιωάννα Κουτρόγιαννου

Written by  Ιουν 06, 2022
Την απόφαση της να αποχωρήσει από τον πάγκο του Πρωτέα Βούλας, μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν, ανακοίνωσε, με ανάρτηση της σε προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Ιωάννα Κουτρόγιαννου.
 

Η ανακοίνωση:

Παρόλη την επιτυχημένη και παραγωγική πορεία των 2 τελευταίων χρόνων με την ομάδα του Πρωτέα Βούλας με Γυναίκες και Νεάνιδες (Πρωτάθλητριες Α2-2ου ομίλου , Άνοδος στην Α1 εθνική κατηγορία αλλά και Πρωταθλήτρια Εσκανα με τις Νεάνιδες και συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανιδων) λόγοι έκτακτων δυσμενών εξελίξεων με οδηγούν στο να αποχωρήσω από την ομάδα. Αναμφίβολα όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Πρωτέα Βούλας για την επιλογή και την στήριξη της συνεργασίας των 2 τελευταίων χρόνων.
Ειδικότερα θα ήθελα να αναφερθώ στους Τζένη Κουκουζέλη και Ηλία Κουτσοδάσκαλο που ήταν πάντα πρόθυμοι αρωγοί όλης της προσπάθειας του Γυναικείου τμήματος.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ, την Coach Ελένη Μίχα για την διαπρεπή συνεργασία, άψογη κατανόηση και συνεννόηση που είχαμε σε θετικές και αρνητικές συνθήκες καθώς και τους άμεσους συνεργάτες μας, Γιώργο Παπούλια (γυμναστής), Στέλιο Δρέττα και Ειρήνη Παπαγεωργίου (φυσιοθεραπευτές), Τσαπακίδη Γιάννη (Ιατρός).
Ξεχωριστά θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριες μου, Γυναίκες κ Νεανιδες για την εξαιρετική συνεργασία, γιαυτές που έδειξαν αγωνιστικότητα και ξεχώρισαν για την αξιοπρέπεια και το ήθος τους εντός και εκτός γηπέδου που για μένα είναι το πιο σημαντικό, και αυτό που θα τις χαρακτηρίζει σε όλη τους την ζωή! Εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια!
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του Πρωτέα για την τόσο ένθερμη υποστήριξη τους σε όλα τα παιχνίδια.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.