Πάτησε παρκέ για τη νέα σεζόν η Νίκη Λευκάδας

Written by  Αυγ 28, 2021

Την έναρξη της προετοιμασίας της άρχισε η Νίκη Λευκάδας το Σάββατο 28/8 στο Κλειστό της Λευκάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Ο coach Ζαβιτσάνος μαζί με τον νέο του βοηθό Φωτεινό Γιάννη  υποδέχτηκαν τις νέες μας αθλήτριες  Τζανετάτου Αγγελική ,Ντάλα Πανωραία, Κερασοβίτη Ιουλία, Δανδουλάκη Αλεξάνδρα, Τυπάλδου Χριστίνα, Δανδουλάκη Μαρία, Konstantiniva Karina, O' Dwyer Fiona , Walker Destinee, Thornton Kobi και Mc Bryde Dominique.

Εν όψη μιας απαιτητικής χρονιάς για την ομάδα μας ο coach Ζαβιτσάνος δήλωσε 

"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που για μία ακόμη χρονιά με εμπιστεύτηκε στο να οδηγήσω την Νίκη στην κατάκτηση των στόχων της τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο όσο και στο Eurocap. Γνωρίζω ότι φέτος θα είναι μια απαιτητική χρονιά με πολλές προκλήσεις, γιαυτό και δημιουργησαμε μία ομάδα ικανή να ανταποκριθεί. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες των προηγούμενων χρόνων. Επίσης εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλο τον κόσμο με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα επανέλθουμε στην κανονικότητα μας."

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.