Έξι ανανεώσεις για την ΑΕΚ Περιστερίου

Written by  Ιουλ 12, 2020
Με τον αγωνιστικό κορμό αναλλοίωτο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών της επόμενης σεζόν, με τη νεοφώτιστη ομάδα να ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα των Σοφία Γαβαλά, Χρυσούλα Κατσιμάρδου, Άντζελα Νάου, Αναστασία Καλαντζή, Παναγιώτα Δραγωνέα και Παναγιώτα Ράπτη.
 

Η ανακοίνωση: 

 
Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τις αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος: ΓΑΒΑΛΑ ΣΟΦΙΑ,  ΚΑΤΣΙΜΑΡΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΝΑΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ, ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΡΑΓΩΝΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ και  ΡΑΠΤΗ ΠΑΓΩΝΑ ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. 
    
Πρόκειται για έξι αθλήτριες που αποτελούν τον κορμό της ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδα μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
Η 25χρονη play maker ΓΑΒΑΛΑ ΣΟΦΙΑ, η 23χρονη center ΚΑΤΣΙΜΑΡΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ , η 23χρονη guard ΝΑΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ, η 25χρονη forward  ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, η 36χρονη power forward-center ΔΡΑΓΩΝΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ και 21χρονη power forward ΡΑΠΤΗ ΠΑΓΩΝΑ αγωνίζονται στην ομάδα μας πολλά χρόνια μαζί και έχουν γίνει μια παρέα, γεγονός που βγαίνει και μέσα στο παρκέ και τώρα θα συνεχίσουμε όλοι μαζί στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Ευχόμαστε υγεία και συνέχεια στις επιτυχίες και των έξι αθλητών με την ομάδα μας!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.