Έμεινε στον ΠΑΟΚ η αρχηγός

Written by  Ιουλ 07, 2020

Η «αρχηγός» της ομάδας του ΠΑΟΚ, Ανθούλα Ταρπάγκου, ανανέωσε τη συνεργασία της με το δικέφαλο του Βορρά και για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και έτσι θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» για έκτη συνεχή χρονιά. 

 
Η ανακοίνωση: 
 
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την «αρχηγό» της ομάδας Ανθούλα Ταρπάγκου για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η 30χρονη αθλήτρια θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» για έκτη συνεχή χρονιά, κατά την οποία στόχος θα είναι ο Δικέφαλος να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα και να είναι ανταγωνιστικός.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η αθλήτρια Ανθούλα Ταρπάγκου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που ανανεώνω για έκτη χρονιά τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Έφορο κ. Βασίλη Αγγελίδη, καθώς και τον προπονητή Βασίλη Μασλαρινό για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Μετά από μία ιδιαίτερη σεζόν που πέρασε, εύχομαι η νέα αγωνιστική περίοδος να μας βρει υγιείς στο γήπεδο και ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικούς στο πρωτάθλημα».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.