Έλυσαν τη συνεργασία τους Μάλαμα και Μελίσσια

Written by  Ιουν 02, 2020

Τη λύση της συνεργασίας της με την Μαργαρίτα Μάλαμα ανακοίνωσε η ομάδα των Μελλισίων, ευχαριστώντας την Ελληνίδα τεχνικό για την πολύτιμη προσφορά της στο σύλλογο. 


Η ανακοίνωση:
 
Μετά από τέσσερα γεμάτα χρόνια ολοκληρώθηκε ένας κύκλος συνεργασίας με πολλές επιτυχίες για τον ΚΑΟ Μελισσίων και την coach Μαργαρίτα Μάλαμα. Με την καθοδήγησή της, η γυναικεία ομάδα του συλλόγου έφθασε να αγωνίζεται, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Η προσφορά της σε όλη την πυραμίδα των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου ήταν πολύτιμη. Ο ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί θερμά τη Μαργαρίτα Μάλαμα για την προσφορά της στην ομάδα και της εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία για τη συνέχεια.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΚΑΟ Μελισσίων, διοίκηση, χορηγούς, αθλήτριες και αθλητές, όπως και τους συνεργάτες προπονητές. Ήταν τέσσερα μοναδικά χρόνια για εμένα, έδωσα και πήρα πάρα πολλά. Εύχομαι στην ομάδα να συνεχίσει να προσφέρει, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, στον αθλητισμό και στα παιδιά που είναι το μέλλον μας και να πετύχει όλους τους στόχους της!», δήλωσε η Μαργαρίτα Μάλαμα.  
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.