11 κλικ για την ΕΛΠΙΔΑ

Written by  Ιουν 14, 2019

Το ραντεβού είχε δοθεί από νωρίς.

Ήταν όλοι εκεί. 

Φόρεσαν ο καθένας την εμφάνιση του, πήραν τις θέσεις τους και φρου για το πρώτο (το ένα και μοναδικό δηλαδή) τζάμπολ.. 

 

Εικόνες πολλές και δυνατές, δύσκολα ξεχωρίζεις μερικές... 

 

Οι μεγάλοι έδιναν τη σκυτάλη στους μικρούς και το αντίστροφο, κανείς δεν έδινε σημασία στο σκορ. Σε κάθε καλάθι μέτραγες χαμόγελα, πολλά και αμέτρητα χαμόγελα… 

 

Όλοι συμβάλαν ώστε να συγκεντρωθούν πράγματα σημαντικά για τον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο, Ελπίδα. Αυτός ήταν άλλωστε ο σκοπός και το νόημα. Να περάσουμε στα παιδιά την έννοια της προσφοράς, της ανιδιοτελής προσφοράς, ότι το παιχνίδι πρέπει να είναι απόλαυση και ότι ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει από τα πιο σημαντικά «όπλα» στην κοινωνία, στην κοινωνία της οποίας αποτελούν το μέλλον.

 

Τα παιδιά βλέπουν τα πρότυπα τους από κοντά, μαθαίνουν από αυτά, συμμετέχουν μαζί τους παίρνοντας σημαντικές εικόνες - οδηγό για το μέλλον.  


Το φινάλε "μύριζε" Ελπίδα, ήταν γεμάτο χαμόγελα ψυχής, όλων αυτών που έγιναν αρωγοί μιας μοναδικής προσπάθειας, ο καθένας από το δικό του πόστο. 

Και το φινάλε ήταν μοναδικό.. 

Εις το επανιδείν...

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.