Στις πρώτες θέσεις της Cheer League για το 2018 οι ελληνικές ομάδες

Written by  Ιαν 15, 2019

Με πολλές επιτυχίες για το ελληνικό cheerleading έκλεισε το 2018 στην Cheer League της Ευρωπαϊκής ΟμοσπονδίαςCheerleading, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη κατάταξη για το έτος που ολοκληρώθηκε.

 

Στην 3η θέση της ηλικιακής κατηγορίας Junior του Cheerleading (teamcoed) φιγουράρει ο ΑΚΟ Λιβαδειάς, συγκεντρώνοντας 220 βαθμούς. Ομάδες από την Ρωσία και την Νορβηγία βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις. Η συγκεκριμένη κατηγορία του cheerleading, πρόκειται για το ακροβατικό cheerleading, όπως συνηθίζουμε να το αποκαλούμε στην Ελλάδα και περιέχει τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς και τα άλματα.

 


Οι Αμαζόνες Βάρης κατετάγησαν στην 4η θέση του ομαδικού 
Cheer Freestyle Pom στην κατηγορία Juniorσυγκεντρώνοντας 260 βαθμούς, με ομάδες από τη Ρωσία να βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις και την Σλοβενία να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα.

 


Στην 3η θέση, ισοβαθμώντας με Σλοβενία και Αυστρία στους 230 βαθμούς, βρέθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου στην κατηγορία 
Senior του Team CheerFreestylePomΤις πρώτες δύο θέσεις σε ακόμα μία κατηγορία έλαβαν ομάδες από τη Ρωσία.

 


Οι πόντοι που έχουν συλλέξει οι ομάδες και η τελική ετήσια κατάταξη προκύπτει από τις βαθμολογίες των κριτών που έχουν λάβει σε  ευρωπαϊκούς διασυλλογικούς αγώνες κατά την διάρκεια της χρονιάς. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι ελληνικές ομάδες σε σχέση με ομάδες άλλων χωρών απαριθμούν λιγότερες συμμετοχές σε επίσημους αγώνες κατά την διάρκεια του έτους άρα η συλλογή πόντων είναι δυσκολότερη και η κατάταξη σε πρώτες θέσεις είναι αξιέπαινη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.