Το agapotobasket.gr και το jumpshot.gr μαζί... στο παρκε!

Written by  Νοε 02, 2018

Μαζί μπορούμε περισσότερα! Με αυτό το σκεπτικό, το agapotobasket.gr και το jumpshot.gr  αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πορευτούν μαζί σε μια νέα εποχή, συμβάλλοντας στην διάδοση των αξιών του αθλητισμού και των συγκινήσεων που προσφέρει το μπάσκετ και όχι μόνο.

Σε μια περίοδο που οι συνεργασίες αποτελούν βασικό πυλώνα πολυεπίπεδης ανάκαμψης, τα δυο ηλεκτρονικά περιοδικά αποφάσισαν να συμπλεύσουν σε ειδησεογραφικό, επιστημονικό και δημοσιογραφικό επίπεδο και, μαζί να εγκαινιάσουν μια σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοϋποστήριξης σε… πορτοκαλί φόντο!  

Από την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018, θα έχουμε να μοιραστούμε πολλά. Σας περιμένουμε να τα ανακαλύψουμε παρέα!

Λίγα λόγια για το agapotobasket.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό agapotobasket.gr εντάσσεται στον κύκλο εργασιών της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Πολυχώρος Ε.Π.Τ.Α.», που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της επικοινωνίας, με στόχο να δημιουργήσει μια πλατφόρμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας, εθελοντισμού και συμμετοχής. Δέχεται περισσότερες από 90.000 επισκέψεις κάθε μήνα, διαθέτει ήδη περίπου από 5.200 φίλους στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, ενώ διαθέτει δικό του κανάλι στο youtube, έχοντας ξεπεράσει τις 75.000 προβολές. Έχει αναλάβει χορηγία επικοινωνίας αθλητικών, ενώ έχει συμμετάσχει και στη διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση του κοινωνικού χαρακτήρα του αθλητισμού.  Κορωνίδα όλων, η Pressing Team, όπως ονομάζεται η ομάδα που ηγείται της καμπάνιας «Pressing στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό», που δημιουργήθηκε από δημοσιογράφους και ανθρώπους του ευρύτερου πολιτιστικού και αθλητικού χώρου με σκοπό τη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κοινωνικά ζητήματα, όπως η φτώχεια, η αστεγία και ο κοινωνικός αποκλεισμός, καθώς και την αξιοποίηση του αθλητισμού ως εργαλείο στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων κάθε δραστηριότητας που εντάσσεται στον κύκλο εργασιών της Κοιν.Σ.Επ. «Πολυχώρος Ε.Π.Τ.Α.» και του agapotobasket.gr καλύπτει την χρηματοδότηση δράσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται η διοργάνωση αθλητικών γεγονότων, οργανώσεις ομιλιών σε σχολεία, ημερίδων, πολιτιστικών δρώμενων, καθώς και άλλες εκδηλώσεις.

Λίγα λόγια για το jumpshot.gr

Το Jumpshot.gr, άνοιξε τις «πύλες» του στις 31 Ιανουαρίου του 2018. Το περιεχόμενο του, περιείχε ασκησιολόγια και μερικά άρθρα άποψης από τους καταρτιζόμενους προπονητές του. Λίγους μήνες αργότερα, μετά από απαίτηση του διαδικτυακού μας κοινού, το JS, εντάξει στο ρόστερ του επαγγελματίες δημοσιογράφους και γνώστες του μπάσκετ για περισσότερα άρθρα άποψης και πλούσιες μπασκετικές αναλύσεις.

Ο χρόνος λειτουργίας του, μπορεί να είναι ελάχιστος, ωστόσο το JS έχει καταφέρει να αποτελέσει το μπασκετικό «στέκι» δεκάδων μπασκετόφιλων, που επιθυμούν να απολαύσουν αφιερώματα, άρθρα άποψης, ασκησιολόγια και γενικότερα, να αναπτύξουν τις μπασκετικές τους γνώσεις.

Το Jumpshot.gr, αποτελεί το μοναδικό εν Ελλάδι διαδικτυακό Μέσο, που απασχολεί επαγγελματίες του χώρου, σε συνδυασμό με τους προπονητές που έχει στη «φαρέτρα» του, οι οποίοι εργάζονται σε ομάδες μεγάλων κατηγοριών.  


Για το agapotobasket.gr: Γιώργος Αράπογλου

Για το Jumpshot.gr: Πάνος Παναγιωτόπουλος

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.