Δεύτερη ήττα για τον ΠΑΟΚ

Written by  Οκτ 16, 2018

Την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα ματς για το Basketball Champions League γνώρισε ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά εντός έδρας με 100-95 από την Βόννη.

Ο ΠΑΟΚ αν και είχε καλό ξεκίνημα στα πρώτα επτά λεπτά της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να μπει στην διεκδίκηση της νίκης, καθώς η Γερμανική ομάδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασε στη νίκη.

 

Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ο Χρυσικόπουλος με 19 πόντους, ενώ για την Βόννη ο Τζέϊμς σημείωσε 21 πόντους.

 

Ο ΠΑΟΚ αν και ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση με τη Βόννη και είχε τον έλεγχο του σκορ μέχρι το 7’ (16-14), κάπου εκεί σαν να έσβησαν τα φώτα οι φιλοξενούμενοι έμειναν μόνοι στο παρκέ και βρήκαν την ευκαιρία να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο με διψήφια διαφορά υπέρ τους 33-23.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά, να μη επιτρέψει στους Γερμανούς να ξεφύγουν και το πέτυχε, καθώς πήγε στα αποδυτήρια με την διαφορά στο -4 (57-53).

Εξαιρετική δουλειά από τον Μορέϊρα που σημείωσε 10 πόντους στο πρώτο μισό, όπως και τον Πόουπ που είχε 6 ριμπάουντ και 5 πόντους, ενώ ο Σχίζας σημείωσε 9 πόντους και ο Γκος 7.

Η Βόννη μπήκε καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο ανέβασε την διαφορά σε διψήφιο αριθμό και την διατήρησε μέχρι τα τελευταία δύο λεπτά, όπου μια αντεπίθεση του ΠΑΟΚ έφερε και πάλι τη διαφορά σε πλαίσιο διεκδίκησης της νίκης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς έκλεισε το δεκάλεπτο με 82-76 υπέρ των Γερμανών.

Όσο κι αν προσπαθούσε ο ΠΑΟΚ να μείνει σε επαφή με το σκορ η Βόννη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασε δίχως να απειληθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο στη νίκη με 100-95.

Ο ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Χολόν.

Τα δεκάλεπτα: 23-33, 53-57, 76-82, 95-100

Δείτε την στατιστική ΕΔΩ

πηγή φωτό Basketball Champions League

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.