Σύλλογος Βετεράνων Ολυμπιακού: Μπάσκετ για την «Τράπεζα Αίματος Δημήτρης Βλων»

Written by  Σεπ 25, 2018
Έναν αγώνα διαφορετικό, με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού και την προσέλκυση αιμοδοτών θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα του Συλλόγου Βετεράνων του Ολυμπιακού, στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ.
 
Στόχος, η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος «Δημήτρης Βλων». Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: 
 
«Τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, πιστά στις αξίες του εθελοντισμού και της συνεισφοράς, συμμετέχουν ενεργά στην προσέλκυση αιμοδοτών για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας για αίμα.  
 
Σε συνεργασία με την «Τράπεζα Αίματος Δημήτρης Βλων», με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από τον θάνατο του ονοματοδότη της, οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού θα δώσουν φιλικό αγώνα με τους Παλαίμαχους Έλληνες καλαθοσφαιριστές της ΣΠΑΚΕ, το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ (Μάρκου Μουσούρου 70). Ο φιλικός αγώνας διεξάγεται στο περιθώριο της γιορτής Eθελοντικής Αιμοδοσίας της  «Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλων». Η φιλοξενία στο κλειστό του ΜΕΤΣ αποτελεί μια ευγενική παραχώρηση του Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ.
 
Πριν τον αγώνα, από τις 9:00 π.μ., το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και τα μέλη της «Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλων» θα ενημερώνουν το κοινό  στο κλειστό του ΜΕΤΣ σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών, ενώ θα διενεργηθεί  δειγματοληψία με σκοπό την ένταξη νέων εθελοντών, στην παγκόσμια και εθνική δεξαμενή δοτών. Μια ενέργεια που θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ- ΚΕΔΜΟΠ». Την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης «Ε.ΟΜ.Ε.Δ.».
 
«Μερικές σταγόνες προσφοράς μετουσιώνονται στο «εισιτήριό» μας για να δούμε ξανά σε δράση, τους αγαπημένους μας αθλητές που αποτελούν το λαμπρό παρελθόν και τα θεμέλια της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης». 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.