Με επιτυχία και ρεκόρ η εκδήλωση δωρεάς μαλλιών της Ένωσης Ιλίου (pics-video)

Written by  Μάι 24, 2018

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου πραγματοποίησε με επιτυχία για 2η φορά μία κοινωνικοαθλητική εκδήλωση με κεντρική δράση τη δωρεά μαλλιών για τα παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία την Τετάρτη (23/5) το βράδυ στο Κλειστό Γ.Κακούρης!

Οι δράσεις του συλλόγου μας για μια ακόμη φορά ξεφεύγουν από τα στενά όρια της περιοχής μας, καθώς ο στόχος μας είναι να απλώσουμε το χέρι μας σε όλους του συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, πόσο μάλλον σε παιδιά τα οποία είναι και η καρδιά των κοινωνιών μας.

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ευχαριστεί θερμά τους κομμωτές μας που ήταν κοντά μας και σε αυτή τη δράση Μάνια Αργυροπούλου, Τάσο Μπέκα και Ίριδα Λαμπαούνα, επίσης ευχαριστούμε τον σύλλογο της Λυκόβρυσης για την αποδοχή της πρόσκλησης να παρευρεθεί με τις ακαδημίες του και την ομάδα μαμάδων, όπως και τους προπονητές που συμμετείχαν στην οργάνωση της εκδήλωσης κύριο Νίκο Κατσούλη και κυρία Μαρία Χούμου, αλλά και όλους όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, ώστε να γίνει σωστά η γιορτή μας.

Ακόμη ευχαριστούμε για την παρουσία ιατρού την συνεργαζόμενη εταιρεία με τον σύλλογο μας Dimsta Health (Λ.Κύμης 149, Μαρούσι) και προσωπικά τον κύριο Νικολάου. Τέλος ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που προσέφεραν τα μαλλιά τους, την ομάδα μαμάδων και τις ακαδημίες όπως και τον κόσμο που ήρθε στο κλειστό και στήριξε αυτή την προσπάθεια.

Ο σύλλογός μας δεν σταματά εδώ τις δράσεις του και θα βρίσκεται όπως το κάνει όλα τα χρόνια λειτουργίας του δίπλα στην κοινωνία με όπλο του τον αθλητισμό.

Μέσα σε δύο ώρες πολλών παράλληλων εκδηλώσεων, οι κομμωτές μας Μάνια Αργυροπούλου, Ίριδα Λαμπαούνα και Τάσος Μπέκας, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κι έκοψαν τα μαλλιά όλων όσοι βρέθηκαν στο κλειστό, προκειμένου να γίνουν περούκες για παιδιά που δοκιμάζονται απ΄τον καρκίνο. Να αναφέρουμε πως κόπηκαν 35 κοτσίδες μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες κάτι που αποτελεί ρεκόρ αν αναλογιστούμε πως η ζήτηση ξεπερνούσε τις 50 και δεσμευόμαστε πως την επόμενη φορά ο χρόνος που θα έχουμε στην διάθεση μας θα είναι ακόμη μεγαλύτερος, ώστε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα. Επίσης άξιο αναφοράς είναι πως και οι 35 κοτσίδες που κόπηκαν ήταν προσφορά από παιδιά για παιδιά.Η εκδήλωση ξεκίνησε με διαγωνιστικά παιχνίδια των Ακαδημιών της Ένωσης Ιλίου και της Λυκόβρυσης, ακολούθησε ένας αγώνας μεταξύ μαμάδων της Ένωσης Ιλίου και του αντίστοιχου τμήματος της Λυκόβρησης, ενώ ενδιάμεσα στα κενά είχαμε Αγώνες κοριτσιών junior.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.