Οι παλαίμαχοι Ολυμπιακού και ΑΕΚ σε έναν αγώνα για καλό σκοπό

Written by  Μάι 04, 2018

Οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού παίρνουν θέση στο τζάμπολ απέναντι στους παλαίμαχους της ΑΕΚ, σε έναν φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Την Κυριακή (6/5), στις 13:00, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης και οι συμπαίκτες του περιμένουν τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό Α.Π.Χ. Αργοναύτες (Τριπόλεως 17 και Λεωφ. Κύπρου 51), στην Αργυρούπολη.

Η συμμετοχή του Νάσου Γαλακτερού στην ομάδα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος και σε αυτή του Ολυμπιακού στο δεύτερο –καθώς έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων στην αθλητική καριέρα του- αποτελεί μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων πως «ο αθλητισμός ενώνει».

Δύο ακόμη παίκτες του φιλικού, ένας από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού (Περικλής Δορκοφίκης )και ένας από αυτούς της ΑΕΚ (Νίκος Χατζής) έχουν ντυθεί τόσο στα «ερυθρόλευκα» όσο και στα «κιτρινόμαυρα» ως αθλητές.

Στη φιλική αναμέτρηση δεν θα αγωνιστεί ο Γιάννης Παραγυιός καθώς την ίδια ημέρα έχουν προγραμματιστεί τα βαφτίσια της εγγονής του, καθώς και οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Γιώργος Λημνιάτης που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.  

Στο ημίχρονο, θα δημοπρατηθούν δύο φανέλες, μία του Ολυμπιακού και μία της ΑΕΚ, τα έσοδα από τις οποίες προορίζονται για την οικονομική ενίσχυση ενός μαθητή του δήμου Αργυρούπολης που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όρθιος στον πάγκο της ΑΕΚ δίπλα στον Νίκο Τσοσκούνογλου θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος προπονητής των Νικς και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Κερτ Ράμπις.

 

Εκ των διαιτητών του αγώνα θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής και οι πρώην διαιτητές Νίκος Ζαβλανός, Ανδρέας Τσαγκαμίλης, Θόδωρος Βιδάλης, Βασίλης Αφεντουλίδης.

   

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θανάσης Σούλης, Κίμων Κοκορόγιαννης): Καμπούρης, Αγαδάκος, Βούκσεβιτς, Γαλακτερός (β΄ μέρος), Γιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος, Δορκοφίκης, Καραπλής, Κρεμπούνης, Κουκής, Ματζάνας, Μπουντούρης, Ντάκουλας, Παναγιωτόπουλος, Παπαχρηστόπουλος, Πεπές

ΑΕΚ (Ράμπις-Τσοσκούνογλου): Κακιούζης, Χατζής, Ντικούδης, Γαλακτερός (α΄ μέρος), Κικίλιας, Λανές, Αγιασωτέλης, Αριδάς, Παντελιάδης, Παπάζογλου, Πανταζής, Μαργαρίτης, Οικονομάκης Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ θα είναι ο Μηνάς Γκέκος και ο Νίκος Μπαμπανικολός.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.