Ένωση Ιλίου: Τοποθετήθηκαν οι βάσεις συνεργασίας με τα ΤΕΦΑΑ (pics-video)

Written by  Φεβ 05, 2018

Η Ένωση Ιλίου πρωταγωνιστεί και φέτος στην Γ΄Εθνική, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου δεν μένουν απλά στην δεκαετή παρουσία τους στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά εργάζονται ώστε κάθε χρόνο να εξελίσσουν τις υποδομές τους. Έτσι και φέτος η συνεργασία τους με τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και η εκπόνηση ενός πενταετούς πλάνου για τις υποδομές δείχνουν πως ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων δουλεύει για το μέλλον του τοποθετώντας τις σωστές βάσεις. 

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου της Ένωσης Ιλίου σχετικά με την πρώτη φάση του προγράμματος συνεργασίας με τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Η συνεργασία του συλλόγου μας με τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών είναι σταθμός για την εφετινή χρονιά και το πενταετές πλάνο που έχει ξεκινήσει να υλοποιείται στην Ένωση Ιλίου.

 

Αυτή μας η συνεργασία, είναι ένα πρόγραμμα αναπτυξιακών ηλικιών, στο οποίο θα γίνουν σεμινάρια επιμορφωτικά, στους προπονητές από καθηγητές του Πανεπιστημίου και θα εφαρμόσουμε ακριβώς το καινούριο αναπτυξιακό πλάνο, με πλήρη επίβλεψη καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, ώστε στο τέλος της σεζόν να γίνει η τελική αξιολόγηση εξέλιξης του κάθε αθλητή από τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Έτσι λοιπόν η επιλογή των τμημάτων από την υπεύθυνη του προγράμματος κυρία Ασπασία Δανιά (Εκπαιδευτικός ΤΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ (Εργαστηρίου Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής Αγωγής)), πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία και του Τεχνικού Διευθυντή της Ένωσης Ιλίου κυρίου Γιάννη Καναρέλη, καθώς και του προπονητή μικρών αναπτυξιακών ηλικιών του συλλόγου μας κυρίου Παναγιώτη Βήχου, του οποίου τα τμήματα έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Το Σάββατο 3/2 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου μας τα παιδιά και οι γονείς συγκεντρώθηκαν, ώστε να τους απονεμηθούν τα αναμνηστικά τους με την αξιολόγηση από την πρώτη φάση του προγράμματος. Στην γιορτή αυτή έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κύριος Γεώργιος Λιόσης, ο οποίος και μίλησε με τα παιδιά και τους γονείς.

Ως σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Ασπασία Δανιά, το Εργαστήρι Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής Αγωγής και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την πρώτη μας συνεργασία, που πλέον δημιούργησε μια βάση για τα επόμενα βήματα.

Η Ένωση Ιλίου κοιτά το μέλλον και θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν το καλύτερο περιβάλλον, τους καλύτερους προπονητές και το ιδανικότερο πλάνο προπόνησης, αλλά ως κύριο μέλημα μας είναι πάνω από όλα, να βγουν στην κοινωνία υγιείς και να τα κρατήσουμε κάτω από την σκέπη του αθλητισμού.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.