Coachamp: Χριστουγεννιάτικο camp στο Σοφικό Κορινθίας! (pic)

Written by  Δεκ 15, 2017

Από τις 26 έως και τις 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Coachamp στο «The Ranch», στο Σοφικό Κορινθίας!

Το Coachamp είναι μία καινούργια προσπάθεια στον χώρο του μπάσκετ. Υπεύθυνη του όλου εγχειρήματος, που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 8-18 χρόνων, είναι η προπονήτρια Μαρία Κότσιφα, η οποία μέσα από την εμπειρία στο άθλημα, θα δώσει στα παιδιά που θα συμμετάσχουν ερεθίσματα για τη βελτίωση της ατομικής τους τεχνικής.

Η πολύπειρη Ελληνίδα κόουτς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσκαλώ όλα τα παιδιά να έρθουν στο coachamp που θα πραγματοποιηθεί στις 26-30/12 στο πανέμορφο  The ranch στο Σοφικό Κορινθίας. Το καμπ έχει στόχο να δώσει κάποιες συμβουλές για την ατομική βελτίωση και ενδυνάμωση του παίκτη-παίκτριας, ώστε να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός του και της ομάδας του. Θα ακολουθήσουν εκπλήξεις και ομιλίες από αξιόλογους ανθρώπους του χώρου. Φυσικά μας ενδιαφέρει να συνδυαστεί η εορταστική ατμόσφαιρα με την ευχαρίστηση των παιδιών. Ελάτε να χριστουγεννομπασκετάρουμε με Άγιο Βασίλη και να ενδυναμωθούμε μαγευτικά με έλκηθρα.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.