Άνοδος για τα ελληνικά ζευγάρια στην Ευρώπη

Written by  Νοε 22, 2017

Εντυπωσιακές εμφανίσεις για τα ελληνικά ζευγάρια στο European Cheer Doubles Championship 2017 και το Soneo XXLInternational Open, που πραγματοποιήθηκαν, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου, στο Rabo Theater De Meenthe στην πόληSteenwijk της Ολλανδίας.

Η Αντωνία Αγγελίδη μαζί με την Σταυριάννα Μαρία Στάθη από τον ΑΓΟΠ Μυρτάλη κατέλαβαν την 8η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών στην κατηγορία Senior Double Cheer Hip Hop.

Στην ίδια θέση (8η) κατατάχθηκε και η Ιωάννα Ειρήνη Φουντεδάκη με την Ελένη Μαρίνα Δρόσου στην κατηγορία Junior Double FreeStyle Pom από τις Αμαζόνες Βάρης. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι από τις Αμαζόνες ήταν το μικρότερο ηλικιακά στην κατηγορία του, με τα κορίτσια να είναι μόλις 12 χρονών και κλήθηκαν να ανταγωνιστούν μεγαθήρια όπως οι αθλήτριες από τη Ρωσία που ήταν 16 ετών.

Παράλληλα με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διεξήχθη και το Soneo XXL International Open. Η Αντωνία Αγγελίδη και η Σταυριάννα Στάθηκατέλαβαν την 2η θέση στο Hip Hop, ενώ στην 3η θέση του Free Style Pom βρέθηκαν οι αθλήτριες Ιωάννα Φουντεδάκη και Μαρίνα Ελένη Δρόσου.

Οι διακρίσεις και των δύο ζευγαριών αποδεικνύουν την εξέλιξη που έχει το άθλημα του cheerleading στην Ελλάδα, αλλά και την ποιοτική δουλειά που γίνεται τόσο από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, όσο και από τους συλλόγους που υπάγονται σε αυτή. Στις δύο διοργανώσεις έλαβαν μέρος πάνω από 400 αθλήτριες και αθλητές από σχεδόν 20 χώρες.

Τέλος, τα δύο αυτά μετάλλια στο International Open και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις, έρχονται να προστεθούν στην ήδη πλούσια συλλογή των ελληνικών επιτυχιών, με το μέλλον της χώρας μας στο cheerleading να προδιαγράφεται ακόμα πιο λαμπρό σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.