Δύο ελληνικά ζευγάρια στο European Cheer Doubles Championship 2017

Written by  Νοε 07, 2017

Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ζευγαριών, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου 2017 στην Ολλανδία, ετοιμάζεται η ελληνική αποστολή Cheerleading.

Πάνω από 400 συμμετέχοντες, από 33 χώρες, θα βρεθούν στο Rabo Theater De Meenthe στην πόλη Steenwijk της Ολλανδίας, για να διεκδικήσουν τους τέσσερις τίτλους στα ζευγάρια, που χωρίζονται ανά ηλικία και αγωνιστική κατηγορία.

Την Ελλάδα και την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading-Αθλητικού και Ομαδικού Χορού, θα εκπροσωπήσουν τα ζευγάρια η ΙωάνναΦουντεδάκη και η Ελένη Μαρίνα Δρόσου, στην κατηγορία Junior Double Free style pom και στην κατηγορία Senior Double CheerHip Hop, η Αντωνία Αγγελίδη μαζί με την Σταυριάννα Στάθη.

Οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του Cheerleading επιστρέφουν σε ολλανδικό έδαφος μετά από πέντε χρόνια, καθώς το 2012 το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα cheerleading είχε πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ. Πάνω από 3.000 θεατές και φίλοι του αθλήματος αναμένεται να γεμίσουν το De Meenthe Theater για να παρακολουθήσουν τις σχεδόν 200 χορογραφίες των συμμετεχόντων.

Το ECU European Performance Cheer Doubles Championship 2017διεξάγεται από την Dutch Cheerleading Association υπό τηναιγίδα της ECU (European Cheer Union).

Οι ελληνικές συμμετοχές
Φουντεδάκη-Δρόσου  (ΑΜΑΖΟΝΕΣ) 
Junior Double Free Style Pom

Αγγελίδη-Στάθη (ΑΓΟΠ Μυρτάλη) Junior Double Cheer Hip Hop

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.