Οι Freelancers στις γυναίκες και οι Trio of Trouble στους άνδρες κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια

Written by  Αυγ 07, 2017

Δεύτερη αγωνιστική μέρα χθες, Κυριακή 6 Αυγούστου 2017, για το 2ο Laconia Summer Basketour που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων στο Δήμο Μονεμβασίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τους αγώνες 3on3 για τις Γυναίκες και τους Άνδρες κατηγορίας Over16 και μέρος έλαβαν συνολικά 16 ομάδες.Στο Γυναικείο, οι Freelancers κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας του Αγίου Νικολάου με 8-3 στον τελικό. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι The Three Of Us.

Από την άλλη, στην κατηγορία των Ανδρών Over16 νικητές, λαμβάνοντας παράλληλα το χρυσό μετάλλιο αναδείχθηκαν οι Trio of Trouble που έκαμψαν την αντίσταση των Warriors στον τελικό με σκορ 17-13. Στον μικρό τελικό οι So Cousins κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Την πρώτη αγωνιστική μέρα η διοργάνωση ξεκίνησε με την U16 κατηγορία Ανδρών στο 3on3, με 7 ομάδες να λαμβάνουν μέρος. Νικήτρια αναδείχθηκε και έλαβε το χρυσό μετάλλιο, η ομάδα των Power Rangers, επικρατώντας του Κάστρου, στην παράταση, με σκορ 13-11. Στον μικρό τελικό η Air Team κυριάρχησε των Snipers και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Μετά το πρώτο διήμερο, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες 3on3. Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην σημερινή έναρξη του Πρωταθλήματος 5on5. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι στις 17:00, για τον 1ο όμιλο, ο περσινός πρωταθλητής του Laconia Summer Basketour, ΑΠΟΕΛ, τίθεται αντιμέτωπος με την ΑΕ Σπάρτης. Στις 19:00, για τον 3ο όμιλο, διεξάγεται ο αγώνας Κάστρο-Superleague Academy και στις 21:00, για τον 2οόμιλο, η Δαιμονιά κοντράρεται με την Άμυνα.

Να θυμίσουμε πως οι ομάδες έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομίλους μετά από κλήρωση που είχε πραγματοποιηθεί στην συνέντευξη Τύπου, με τις πρώτες ομάδες από τον κάθε όμιλο να παίρνουν την πρόκριση για το Final 4.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.