Έρχεται το πρώτο 1on1 Γυναικών

Written by  Ιουλ 15, 2017

64 αθλητές, 220 αγώνες σε ένα διήμερο απογείωσης του «ένας εναντίον ενός».


Ένα μπασκετικό event διαφορετικό από τα άλλα διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον αθλητικό πολυχώρο Athens Sports Hall το διήμερο 15 και 16 Ιουλίου 2017.

Στο 2ο 1on1 Basketball Tournament, ένα τουρνουά υψηλών απαιτήσεων συγκεντρώθηκαν επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες αθλητές που θέλουν να δείξουν τις δυνατότητες τους σε αυτό που κάποτε ονομάζαμε «μονό» για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι διοργανωτές αναμένεται να ανακοινώσουν αύριο με την ολοκλήρωση αυτού του τουρνουά και το πρώτο 1on1 για γυναίκες (κορασίδες-νεανίδες-γυναίκες) που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2018.

Λίγα λόγια για το Athens Sports Hall:
o “Athens Sports Hall” ιδρύθηκε το 2015, με όραμα την κατασκευή ενός σύγχρονου αθλητικού πολυχώρου, όπου παρέχονται εξειδικευμένα προγράμματα και υπηρεσίες που απευθύνονται:
 
- σε αθλητές όλων των ηλικιών και αγωνιστικών επιπέδων που επιδιώκουν την ατομική τους βελτίωση και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής τους απόδοσης,
 
- σε μη-αθλητές που επιθυμούν μία υψηλού επιπέδου εκγύμναση, αλλά και σε αθλητικά σωματεία, συλλόγους και οργανισμούς, που αναζητούν έναν ολοκληρωμένο χώρο για την προπόνηση ή τον αγώνα τους.
 
Το Athens Sports Hall αποτελεί μια μοναδική επένδυση στον ελλαδικό χώρο που αποσκοπεί στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, από καταρτισμένους επαγγελματίες και εκπαιδευμένα στελέχη.
 
Oι συνεργάτες του Athens Sports Hall, Αχιλλέας Δεμέναγας, Δήμος Ντικούδης, Βαγγέλης Ζιάγκος, Γιώργος Παντελάκης, Σπύρος Μυλωνάς, Γιώργος Λιθόπουλος, Μάριος Ολύμπιος, Φοίβος Κωστής, με την μεγάλη τους εμπειρία στον χώρο του μπάσκετ, εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στην ατομική όσο και στην ομαδική προετοιμασία και βελτίωση των αθλητών και αθλητριών.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.