Ένωση Ιλίου: «Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!»

Written by  Ιουν 25, 2017

Απόλυτη ικανοποίηση εξέφρασε με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ένωσης Ιλίου για τη συμμετοχή των παιδιών στο 5ο ILION BASKETBALL CAMP, το καλοκαιρινό camp που για μια ακόμα χρονιά έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά του συλλόγου και όχι μόνο, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους σε βασικούς τομείς του παιχνιδιού.

Καταξιωμένοι και έμπειροι προπονητές ανέλαβαν το έργο να μάθουν περισσότερα μυστικά του αθλήματος στα παιδιά και το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό, ανοίγοντας την όρεξη στους υπευθύνους της ομάδας για ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις στο μέλλον.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ιλίου για το ILION BASKETBALL CAMP

Οι σύλλογοι με μακροχρόνιο προγραμματισμό, κατά παράδοση βελτιώνονται διαρκώς και υλοποιούν νέα προγράμματα με προοπτική και όραμα!

Σε αυτή την κατηγορία θεωρούμε ότι ανήκει ο σύλλογός μας, ο οποίος μεταλλάσσεται και μετεξελίσσεται διαρκώς με στόχο την παροχή καλύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος!

Τρέξαμε φέτος το 5ο Ι.B.C. (ILION BASKETBALL CAMP) και βρεθήκαμε –το ομολογούμε- προ εκπλήξεως διαπιστώνοντας ότι από τον περσινό αριθμό συμμετεχόντων (64),ο φετινός κυριολεκτικά εκτοξεύτηκε, αφού οι συμμετοχές έφτασαν τις 91! Η πληθώρα των συμμετεχόντων φέρνει άμεσα πρόβλημα χώρου, αλλά αν κρίνουμε από τη λειτουργία της πρώτης μέρας, θα ξεπεράσουμε δημιουργικά αυτό το θέμα.

Το φετινό camp όπως και τα προηγούμενα 4 διοργανώθηκε από τον Υπεύθυνο Οργανωτικού του συλλόγου κ. Κατσούλη Νίκο ο οποίος και επέλεξε ένα προπονητικό team που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, αναφορικά με επιτυχημένες διοργανώσεις.

Ο coach Σκαλωμένος Χρήστος έχει αναλάβει το σουτ και κινήσεις περιφερειακού παίχτη.

Η coach Χούμου Μαρία έχει αναλάβει το ball handling , την ντρίμπλα και την πάσα.

Η coach Κατσαρά Ελένα έχει αναλάβει τις κινήσεις forward και center.

Ο Γυμναστής κ. Τσουλιάς Βαγγέλης έχει αναλάβει το θέμα των διατάσεων και της μυϊκής ενδυνάμωσης.

Τέλος την ιδέα μας να δεχθούμε φέτος πειραματικά 12 παιδιά – αθλητές του συλλόγου μας ηλικίας 6 έως 8 ετών, ανέλαβε να φέρει σε αίσιο πέρας ο αρχηγός της αντρικής μας ομάδας Οδυσσέας Μπέλλας.

Ένα ευχαριστώ στους γονείς και παιδιά που μας αντάμειψαν με την εμπιστοσύνη τους καθώς κι ένα τεράστιο ευχαριστώ στο χορηγό μας AUTO MOTO ΙKTEO (Πατρόκλου 23, Ίλιον) που ανέλαβε τον αθλητικό ιματισμό του camp.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.