Οι Don Poly επέστρεψαν στο 3x3 Urban Legends

Written by  Ιουν 13, 2017

Ο τέταρτος σταθμός της φετινής περιοδείας του 3x3 Urban Legends ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου στο Κουκάκι σε συνεργασία με την τοπική ομάδα.

Ήταν το πρώτο 3x3 Urban Legends που πραγματοποιήθηκε μετά την ανακοίνωση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την ένταξη του αγωνίσματος του 3x3 στο Ολυμπιακό πρόγραμμα των αγώνων του 2020 στο Τόκιο, και οι συμμετέχοντες αποδέχθηκαν το νέο με ενθουσιασμό ξεπερνώντας τις 80 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες!

Στην κατηγορία Elite πρωταγωνίστησταν 2 από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες, οι περυσινοί άτυποι πρωταθλητές Don Poly (τερμάτισαν 3οι πίσω από την Ljubljana και την εθνική Πολωνίας) και οι Απένταροι (Αθανασούλας, Δρακάκης, Μαρίνος). Στον τελικό οι Don Poly (Μελισσαράτος, Stevovic, Χανιάς & Τσιώκος) επικράτησαν 17-14 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Τώρα οι δυο φιναλίστ προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν προκριθεί για τον μεγάλο τελικό στις 25 Ιουνίου, εκεί θα πρέπει να ξεπεράσουν και το εμπόδιο των πρωταθλητών του FIBA 3x3 World Tour, της Ljubljana. Εκεί θα κριθεί ποια ομάδα θα προκριθεί στο World Tour της Πράγας!

Στην κατηγορία Amateur νικητές αναδείχθηκαν οι Old Bombers (Καπέτσης, Μουστάκας, Σάμπλης, Τηγάνης) που επικράτησαν απέναντι στις Πέστροφες (Γκόγκας, Τσεχονέλιτζε, Βελιτζανασβίλι) με σκορ 13-12.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του 3x3 Urban Legends αυτό το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου στα ανοικτά γήπεδα της πλατείας Πλυτά, σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Αρίων Αγίου Αρτεμίου.

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε το site των διοργανωτών (www.playfools.gr) ή την σελίδα των διοργωνατών στο facebook (3x3 Urban Legends)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.