Άμιλλα και Αθηναϊκός δίπλα στο «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο».

Written by  Μάι 23, 2017

Ο αθλητισμός έδειξε για πολλοστή φορά το κοινωνικό του πρόσωπο προσφέροντας χαμόγελα στα μικρά παιδιά. Το απόγευμα της Δευτέρας (22/5) στο κλειστό γήπεδο του Μπουρναζίου "Γεώργιος Στεφανόπουλος" η Άμιλλα Περιστερίου και ο Αθηναϊκός ένωσαν τις δυνάμεις τους βοηθώντας το «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο».



Την αυλαία αγωνιστικά άνοιξαν τα τμήματα των ομάδων που στελεχώνονται από τα κορίτσια που είναι γεννημένα το 2007, 2008 και 2009 που κέρδισαν το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στο γήπεδο και ζέσταναν την ατμόσφαιρα για τον κυρίως αγώνα. Η Ανθή Μπαλτά, που εμπνεύστηκε και υλοποίησε αυτό τον αγώνα, είχε διπλό ρόλο ως προπονήτρια και παίκτρια της ομάδας της Άμιλλας απέναντι στην ομάδα που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τον Αθηναϊκό ο οποίος ανταποκρίθηκε με μεγάλη θέρμη στο κάλεσμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μάλιστα η ομάδα του Βύρωνα ξεκίνησε το παιχνίδι με μια έκπληξη στην αρχική της πεντάδα καθώς στο παρκέ βρέθηκε για να αγωνιστεί μετά από αρκετά χρόνια η Βασιλεία Γκουζίνη.

Στο ημίχρονο του αγώνα η Άμιλλα τίμησε τις Ανθή Μπαλτά και Δώρα Παντέλη, δυο παίκτριες που ξεκίνησαν από την ομάδα του Περιστερίου αλλά και την ομάδα του Αθηναϊκού που αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια Ελλάδας ενώ και όλοι οι συμμετέχοντες θα θυμούνται αυτή τους τη συμμετοχή με τα αναμνηστικά μετάλλια που παρέλαβαν.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει καμία απολύτως σημασία τη στιγμή που το γήπεδο πλημμύρισε χαμόγελα για ακόμα μια φορά μέσω του αθλητισμού και όσων μπορεί να προσφέρει όπως δήλωσε και η Ανθή Μπαλτά στο agapotobasket.gr μετά το τέλος του αγώνα. "Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια. Ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα και όλοι πρέπει να κοιτάμε και τους συνανθρώπους μας γύρω μας που μας έχουν ανάγκη. Σήμερα βρίσκονται γύρω μου πολλοί δικοί μου άνθρωποι που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας και τους ευχαριστώ πάρα πολύ".  

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.