Tigers και Koukaki BC οι κερδισμένοι στα Βριλήσσια!

Written by  Μάι 17, 2017

Το τρίτο τουρνουά της περιοδείας του 3x3 Urban Legends σε επιλεγμένα ανοικτά γήπεδα της Αττικής ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο στα Βριλήσσια σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Βριλήσσια και το Νίκο Μπουντούρη.


Στην Elite κατηγορία ο ανταγωνισμός ήταν για ακόμη μια φορά πολύ μεγάλος με τις ομάδες να τα δίνουν όλα για τις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις που σημαίνουν και την απευθείας πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της 25ης Ιουνίου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στο FIBA 3x3 World Tour Masters της Πράγας! Μια από τις πιο παραδοσιακές ομάδες του 3x3, οι Tigers, αποτελούμενη από τους Μυκονιάτη, Πάσχο και Σταμέλο, κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 21-18 το Koukaki BC (Τριαντάφυλλος, Καμπέρης, Σίδερης & Παπανικολάου), το οποίο κέρδισε επίσης την συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό και μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μια φορά υπήρξε συμμετοχή ομάδας από το εξωτερικό, αυτή την φορά από την Τουρκία. 

Στην κατηγορία Amateur νικητές αναδείχθηκαν τα Παραγκωνισμένα Ταλέντα που κέρδισαν στον τελικό της κατηγορίας τους, την ομάδα Vambeers. Και οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν ξανά επίσης στον τελικό της κατηγορίας τους!

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική καθώς το 3x3 Urban Legends επιστρέφει στο «φυσικό του περιβάλλον» στο κέντρο της πόλης, αυτή τη φορά στο Κουκάκι στις 27-28/05. 

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το site της διοργάνωσης (www.playfools.gr)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.