Το Shoot a way gun 8000 στο Athens Sports Hall

Written by  Μάι 04, 2017

To Athens Sports Hall πρωτοπορεί και παρουσιάζει επίσημα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα το SHOΟT A WAY GUN 8000.

Το πρωτοποριακό ρομποτικό μηχάνημα εξάσκησης σουτ, που εντάσσουν στην προπόνησή τους διακεκριμένοι καλαθοσφαιριστές του ΝΒΑ, θα έχουν την τιμή  να σας το παρουσιάσουν τα στελέχη του Athens Sports Hall την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και ώρα έναρξης 13.30, σε μια ανοικτή για το κοινό εκδήλωση, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού πολυχώρου.

Το Shoot a Way Gun 8000 αποτελεί ολοκληρωμένο σταθμό προπόνησης και υπόσχεται εγγυημένα αποτελέσματα στους χρήστες του μηχανήματος με θεαματική βελτίωση στα στατιστικά δεδομένα ανά άτομο. Το 100% ηλεκτρονικά προγραμματιζόμενο μηχάνημα δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης από 2 ή 3 αθλητές με προγραμματισμένα drills και εναλλακτικές ρυθμίσεις από τον εκάστοτε αθλητή (απεριόριστες επιλογές). Το τελευταίο μοντέλο παραγωγής προέρχεται από Αμερικανική εταιρία και έρχεται να εμπλουτίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του κέντρου, που απευθύνονται σε αθλητές και αθλούμενους κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου.

Την εκδήλωση παρουσίασης θα πλαισιώσουν μεγάλες προσωπικότητες από το χώρου του ελληνικού μπάσκετ, διακεκριμένοι αθλητές και εν ενεργεία παίκτες Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας, ενώ διεθνείς νέοι καλαθοσφαιριστές θα αποτελέσουν την ομάδα επίδειξης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, με παράλληλες δράσεις, διαγωνισμούς και happenings.

 

Υποστηρικτές και συνεργάτες του αθλητικού κέντρου δίνουν ραντεβού σε ένα εντυπωσιακό show, που ευελπιστεί να εισαγάγει νέα δεδομένα στην προπόνηση μπάσκετ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.