Το πρώτο «ντέρμπι» έγινε στο 2K14!

Written by  Σεπ 23, 2013

Η πρώτη μεγάλη μάχη των «αιωνίων» έγινε στη Μαδρίτη, μόνο που αυτή τη φορά όσοι θεατές παρακολούθησαν αυτή την πρωτότυπη μονομαχία, όχι μόνο δεν φώναζαν και δεν βωμολοχούσαν, αλλά χειροκροτούσαν κάθε καλάθι, ενώ Διαμαντίδης και Σπανούλης έκαναν πλάκα μεταξύ τους κάθε φορά που ένας εκ των δύο σκόραρε!

 

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Μα μόνο στις κονσόλες παιχνιδιών, αφού οι αρχηγοί των δύο μεγάλων ελληνικών ομάδων βρέθηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχουν στην παγκόσμια πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού 2Κ14 το οποίο για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει και ομάδες της Ευρωλίγκα.

Οι δύο αρχηγοί εκπροσώπησαν τις ομάδες τους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν μια πρώτη… προθέρμανση ενόψει των πολλών αναμενόμενων αναμετρήσεών τους στη διάρκεια της χρονιάς, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε σημασία η νίκη, αλλά το θέαμα και αυτό έδειξαν αμφότεροι με τη στάση τους, καθώς δεν έλειπαν τα πειράγματα κάθε φορά που κάποιος σκόραρε σε βάρος του άλλου.

Η συνέχεια επί της οθόνης, λοιπόν, και συγκεκριμένα, στις κονσόλες όλων των φίλων του εκπληκτικού αυτού ηλεκτρονικού παιχνιδιού, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου αναμένεται σε λίγες μέρες. Για όσους δεν έχουν δει ακόμα το επίσημο trailer για την πρώτη παρουσία των ομάδων της Ευρωλίγκα, απολαύστε το παρακάτω:

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.