Άρης Ιλίου: Κάτι νέο με πολύ μεράκι (pics)

Written by  Νοε 16, 2016

Ένα γήπεδο που φτιάχτηκε με μεράκι (και συνεχώς βελτιώνεται η όψη του), παιδιά που λατρεύουν το μπάσκετ, προπονητές που είναι εκεί για να τους μάθουν τα μυστικά του αθλήματος αποτελούν την καλύτερη συνταγή επιτυχίας για μια ακαδημία μπάσκετ που μετράει λιγότερο από δυο χρόνια ζωής και όμως αποτελεί πόλο έλξης πολλών παιδιών στην περιοχή του Ιλίου!

Ο Άρης Ιλίου δημιουργήθηκε το Μάιο του 2015 και αποτελεί  μια πρότυπη ακαδημία μπάσκετ που έχει σκοπό να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να διαπλάσουν το σώμα και το μυαλό σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού.  

Έμπειροι προπονητές με εξειδίκευση στα τμήματα υποδομής και με κοινή φιλοσοφία και μέθοδο έχουν σαν βασικό τους στόχο την ενασχόληση των παιδιών της ευρύτερης περιοχής του Ιλίου και όχι μόνο με το μπάσκετ καθώς και τη χαρά και τη δημιουργικότητα μέσα από αυτό. Όλο το βάρος των προσπαθειών και των δράσεων των μελών του συλλόγου πέφτει στην καθημερινή βελτίωση των αθλητών τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο καθώς επίσης και στο γενικότερο παιδαγωγικό τομέα.

Οι προπονητές της ακαδημίας Γιώργος Τσίρος, Στάθης Μιχαλόπουλος, Γιώργος Μπατιστάκης, Νίκος Πισκούλης, οι υπεύθυνοι των ακαδημιών Πολυζώης Χρήστου και Κώστας Κριμιτζάκης και ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Αμπατζής εργάζονται συνεχώς πάνω στη διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων πρωτίστως και κατόπιν στην ανάπτυξη των απαιτούμενων αθλητικών προσόντων των αθλητών τους. Μέλημα όλων είναι η δημιουργία μιας μεγάλης ακαδημίας μπάσκετ, ενός φυτώριου αθλητών ουσιαστικά που με μεγάλη ικανοποίηση όλοι στο μέλλον θα καμαρώνουν αθλητές να προοδεύουν σε κοινωνικούς και αθλητικούς τομείς.

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.