Κλιγκοπούλου και Παπαηλία για το «Ροζ Φύλλο της Ζωής»

Written by  Οκτ 12, 2016

Η κινητοποίηση για την εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου μέσα από το Γυναικείο Εργασιακό Πρωτάθλημα Νίκος Γκάλης –ΕΚΑ συνεχίζεται με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων επιφανών ανθρώπων του αθλητισμού να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

Στον αγώνα για την υποστήριξη της αθλήτριας Ράνιας Αλεβιζάκη τάχθηκαν με δηλώσεις τους και οι παλαίμαχες αθλήτριες Σοφία Κλιγκοπούλου και Ανθή Παπαηλία που με μηνύματά τους δήλωσαν τη συμπαράστασή τους τόσο στην ίδια για τον αγώνα της απέναντι στη Λευχαιμία, όσο και στους σκοπούς του Πρωταθλήματος για το «Ροζ Φύλλο της Ζωής».

Σοφία Κλιγκοπούλου

«Πριν από μερικά χρόνια στα πλαίσια του Φιλανθρωπικού Μαραθωνίου που διοργάνωσε η Marfin Egnatia Bank (νυν Τράπεζα Πειραιώς) για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συμμετείχα σε αγώνα μπάσκετ, όπου εκ των βασικών & πλέον ένθερμων συντελεστών για την διεκπεραίωσή του ήταν η Ράνια Αλεβιζάκη! Τη φετινή αγωνιστική χρονιά η Ράνια , δε μπορεί να συμμετέχει αγωνιστικά στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της Λευχαιμίας που αντιμετωπίζει…

Έτσι στηρίζω κι εγώ ολόψυχα την προσπάθεια όλων των κοριτσιών που συμμετέχουν στο Γυναικείο Εργασιακό Πρωτάθλημα Νίκος Γκάλης –ΕΚΑ και αγωνίζονται μαζί της για το Ροζ Φύλλο της Ζωής»

Ανθή Παπαηλία

«Την Ράνια Αλεβιζάκη τη γνώρισα πριν από μερικά χρόνια στο Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, που διοργάνωσε η εταιρεία της Marfin Egnatia Bank (νυν Τράπεζα Πειραιώς) για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων!

Λυπήθηκα πολύ που έμαθα για τη Λευχαιμία που αντιμετωπίζει, ένα θέμα που με αγγίζει πολύ…

Χαίρομαι όμως που τα αντανακλαστικά των Γυναικών του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νίκος Γκάλης-ΕΚΑ οδήγησαν στο να πάρει το Πρωτάθλημα χαρακτηριστικά Εκστρατείας Ενημέρωσης για το θέμα του Καρκίνου!

Έτσι στηρίζω κι εγώ ολόψυχα την προσπάθεια όλων των κοριτσιών που συμμετέχουν στο Γυναικείο Εργασιακό Πρωτάθλημα Νίκος Γκάλης –ΕΚΑ και αγωνίζονται μαζί της για το Ροζ Φύλλο της Ζωής»

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.